75 učesnika
0

U subotu na Bjelašnici tradicionalno ski takmičenje menadžera - Zentiva Ski Race 2022

Sponzorirani članak
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 5.2.2022. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 17. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Zentiva Ski Race 2022.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 17. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnica.

Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera, koje se već 26 godina održava u tri sporta (golf, tenis i skijanje).

Organizator Marketing agencija B40 se odlučila da i ove godine organizuje ovo takmičenje, uz poštivanje mjera i preporuka ZZJZ KS i policije. Sve aktivnosti će se održati na otvorenom, učesnicima će se prije starta mjeriti temperatura, a nosit će i maske prije i nakon vožnje. Ostale aktivnosti u sklopu ovog događaja koje su okupljale veći broj gostiju na jednom mjestu će biti odgođene za narednu godinu.

Pravo sudjelovanja na ovom takmičenju imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši, i gosti organizatora, stariji od 25. godina. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) više od 600 menadžera iz SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, i BiH.

Ove godine, učestvovat će 75 menadžera iz Slovenije, Hrvatske i BiH, podijeljeni u tri konkurencije.

Prva vožnja počinje u 10 sati, a druga u 12:30 sati. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Zentiva, Hyundai, Restoran i Pansion Staza, Rowenta, R&S i Bracom Sportshop. Više detalja i program takmičenja možete pročitati na web stranici takmičenja: http://www.b40.ba/b40/17-medjunarodno-takmicenje-menadzera-u-skijanju, a rezultate takmičenja ćete moći pratiti uživo putem web stranice http://live.netsystem.ba.

U saradnji sa Pomozi.ba, agencija B40 je organizovala da prilikom preuzimanja startnih brojeva svi učesnici i posjetitelji Bjelašnice mogu izvršiti donaciju za korisnike Pomozi.ba, u sklopu projekta “Ujedinjeni sportisti u humanoj misiji”. Uplatu možete takođe izvršiti i na transakcijski račun Pomozi.ba: 1541802008533048 (svrha uplate: za liječenje/za obrok za sve /za ogrjev).

Vidimo se na Bjelašnici u subotu!

Projekat podržali: Zentiva, Rowenta, Restoran i Pansion Staza, Hyundai, R&S, Jami, VF komerc, Unioninvest – Bjelašnica Smuk, Konto up, Oxygen, Bracom, Mibo komunikacije, Knap, BH Telecom, Nature Bike&Hike, RSG radio, Antena Sarajevo, Klix.ba, BBI Centar, Hayat TV, scsport.ba i Bhsportlife.

Organizator: Marketing agencija B40, Tehnička podrška: Teamm i ZOI'84

Vezani članci