Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunske staze, zaista ne polozen ispit. Nadamo se da ce i SV Kup doci u Sarajevo, kada Seljeme moze koje je za klasu slabije od Bjele moze Olipijska ljepotice
Nadam se da je trebalo je umjesto ne
je, je hah
Nama nista NE VALJA , kada je Bjelasnica prazna NE VALJA , kada se organizuje FIS EVROPA KUP i prepuna Bjelasnica opet NE VALJA , Muzaferija dovela ovo sve na Bjelasnicu svojim rezultatima, KAKVI SU GOD, al opet NE VALJA .
Ma mi smo sebi najveći neprijatelji, nažalost...
vidim da se ljudi ibrete ovim što kritikuju, nema potrebe jer su vam to većinom ovi što im je krivo jer na Jahorinu i pored onolikih ulaganja i realno gledajući na dosta bolju planinu trenutno ne mogu da dovedu nikoga osim Stanije da im skija, da nije Sarajevo dobilo organizaciju Eyoff-a ne bi ni to vidjeli očima.
Europski Kup ispade jaci od Svjetskog...Elvedina u svjetskom bude na 25 mjestu a ovdje ni medju 30...cudno
Sta je sa Muzaferijom???? Ima tremu???
I ovo je sve " riješila SDA "!😂
Kakva je ono bruka i sramota. Na startu dva drvena kolca i mehanizam za start svezan zicom. Prenos rade sa tri kamere, ne pokrivena kompletna staza, 15 sekundi nemas u kadru nista, cekas da takmicarka izadje iza borova. Dno dna stvarno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To za kamere se slazem, ali ostalo je bilo vrh. Ne znam zasto nisu pokrili i tu trecu cetvrtinu staze kamerama.
Vidim pucaju minuse, koliko god pucali, pogledajte malo na sta je licio start sklepan od dasaka i sa dva kolca. Pa moglo se bar navuci nesto preko. Stvarno sramotno izgleda za takmicenje na Evropskom nivou, bez uvrede. Kamere...... amaterski iskreno. Za organizaciju nemam rijeci, staza vrhunska, sve za 10, samo je potrebno misliti o tim detaljima, ipak takva slika je obisla svijet!!!!
Super. Sad kad su naučili kako se prave staze, hoćemo i mi korisnici sezonskih da uvijek akijamo na dobro pripremljenim stazama
O tome sanjaj bitno im.je samo da nam uzmu pare, od kako je pao snijeg i krenula sezona nije bilo dana da su im.sve staze i liftovi u Funkciji !
Vidimo bas se narod Ukupio nije bilo 200 ljudi
Radni dan...a nije dzuma
Drugorazredno takmicnje Budimo realni ali haj bolje ista nego nista
Bravo, svaka cast. Jedna lijepa vijest.
Izvini a kakve ispite
Bravo!!!
Bravo ❤️🇧🇦
Sta rekoh jucer za Elvedinu Muzaferiju i prvo mjesto, sine moras jos pure da porucas da bi se unaprijed hvalila..