Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde posjeti zahod na autobusnoj stanici u minhenu pa nam opisi iskustva.
u Abu Dhabi-u i Dubaiju na aerodromima koji su među top u svijetu 99% su cucavci, i jest sto puta logicnije da je tako u javnom wc. Ne znam koja pogan uopšte moze sjesti na solju ispisanu od milion ljudi
Cucavac je jedina higijenski moguca stvar na svim mass mjestima...ako joj je cucavac pogazzatelj necivilizacje, o da ona nije vidjela nista. razmazeno deriste
Na cucavcu je praznjenje uveliko vece i 100 puta je zdraviji od solje.Davno sam razmislj'o o zamjeni klasicne solje za isti.
Pa sta je cura krivo navela!?,osobno sam bio i u SRB ALB,GR,MK,BUG,BiHa tako kad mala kaze da je Dezela civilizacija nije nista pretjerala jer sta je gorje nego kad vidis one silne flase po WCima po Bosni i Makedoniji ili kad vidis kantu punu papira umazanih drekom u Grckoj.
potpuno je mogu shvatiti i razumjeti, jbga, Slovenija je odavno tamo gdje oni neće ni za 20 godina
Treba ovakima uputstvo za wc dati a kano sahisti 😂🤣
Na čučavcu se bolje njake
Ja kont'o da ovako slatke djevojčice niti piške niti kakaju, a onda sam upoznao svoju sadašnju trêbu.
Ovo da koristi halu će je babo naučiti kad bude dolazio u Deželu
Jebte toalet sasvim pristojan, kamo srece da su u njemackoj čučavci, fuj kad odes u njihov javni wc, pa ne bi sjeo na solju kad bi neko dao milion eura... u njemackoj moras kakit u dalj po javnim wc-ima
Mala je slatka kao secer i voli luksuz bez obzira da li on bio zrdav ili polu zdrav jer voli da sjedi dok se oblaksava. Jedino objasnjenje ovakvog stava. Cucanje je najbolji polozaj praznjenja a najgori stojanje. Ona uziva u sredini, tj. navikla kao i svi mi ma koliko nam njen stav bio negativan. Jednostavno je bila iskrena jer svi mi imamo wc solju i sjedimo.
Dobro je da nisi kod nas došla!
Na stranu to je li bolji čučavac ili školjka na javnim mjestima, ali Slovenija nam stvarno svima treba biti uzor za čistoću i urednost.
Razmažena slovenka
Hahaha... kulturna slovenka... ko ono digla žaba nogu a ne zna piškiti 😂🤪🐸
Sta bi bilo da jos u Srbiji nije danas "zlatno doba" koje im je uveo novi vladar nakon Tita i Slobe, novi predmet obozavanja, kralj, covek koji se pita za sve. Napravio im hram Svetog Save iako je bio obnovljen jos prije 35 godina. Ali on je to sve sam nparavio, vjerovatno i ovaj wc cucavac. Sad ce joj objasniti srpska mladez - kako su Slovenci konjusari kako ih je zvao Bora Chorba i sta vec.
Nasro si u svom stilu protiv Srba... Onaj ko ne zna koristiti cucavac vjerovatno nikad se nije olaksao u prirodi, nemam drugo objasnjenje. Cijenim da je na Zenickoj autobuskoj prvoklasna wc solja, sve sa onim mehanizmom za pranje dupeta kao sto Japanci imaju.