Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti...
@BordoDNK1 ma nedo bog da sam se zadesio, pa da su naletili na mene, il razbijat auto, pa jednog bi ufatio oči bi mu izvadio onda nek me udaraju kolko mogu al brate da ti vako debili štetu nanesu, il traume nekom bližem naprave, pa nema šanse
Zasto na autoputu? Nije valjda da nemaju autoputa u kamenjaru da ne znaju sta je.
To su majmuni, nisu navinaci
Dom za vješanje
A kako autoceste nisu prepoznale tu sacekusu ?
Zar nisu imali policijsku pratnju?
Vi ustaska kopilad ste krivi za svaku situaciju u Bosni.uvjek ustaske parole,ubijanja provociranja vas treba suspedovati do kraja zivota.takvi huligani i zlocinci nemaju mjesta na stadionima.
Ma kakvi navijaci to je sve stoka i nehljebovići
Jedino im i smijete prići dronom...
Najzalosnije u svemu jeste to sto ce klubovi opet stati iza ovih navijaca, umjesto da im ti isti klubovi odrede zabrane ulaska na stadion, kao sto to rjesavaju klubovi na zapadu.
Oni se uvijek po.eru.u nogomet i sport. kakvi navijaći huligani zbog kojih mnogi roditelji ne daju djeci da idu na stadione. Zabrana pristupa svim sportskim događajima.
Jest dobar autoput
Prema nacrtu zakona o dronovima Zabranjeno letiti nocu Zabranjeno letiti iznad skupova ljudi Zabranjeno letiti iznad putnih komunikacija Moj klixe
@ola Nacrt nije zakon, nikoga ne obavezuje.
Ne posvećujte im medijsku pažnju uopšte. Na postavljajte ih na naslovnice jer to je ono što njihovi mozgovi žele.
Klix na gazon CSI Miami. Samo malo zumirajte I bice super
Ne znam cemu prikaz hapsenja iz zraka??? Nit sta vidimo, nit sta cujemo. Ocajno daleko i lose svijetlo. Zelite se pohvaliti da imate dron? Ne kontam.
Gdje vi sljepci vidite privodjenje....pa se ne opsuj
Kakav dramatican naslov i glazba, covjek bi kontao ima se sta vidjeti, kad ono djabe trosili gorivo u dronu :-)