Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo, sve iznad 60. mjesta je ogroman uspjeh ;)
za ovu discpilinu treba snaga nevjerovatna... treniranje tokom cijele godine.... ali da ti to znas mozda bi i raazumio da 57 na svijetu nije lose... s obzirom da si ti recimo na mjestu 7.195.425.302.
Prvi što nije zadnji. 👌👍
Jeste malo previse cuti 59 mjesto ali kada kazes 18 sekundi zaostatka nije mnogo,a ovi sto iz fotelja mogu brze ,bujrum raspalite i idite na sledece olimpijske igre.Dobar si ti mali,samo nastavi sa radom i bice dobrih rezultata
Da ima disciplina u krađi auta paljani bi zlato donijeli 😂 btw dobar je Strahinja
HahaHAHAHA. KO OVO PLACA LJUDI MOJI. STA SE DEŠAVA U ZEMLJI KRVI I MEDA
jel neko ovdje, od ovih negativaca, inače iz hobija trči na skijama, vozi bob, skija? ili je glavni hobi sjest i pljuvat po svakoj iole svijetloj tački
Bravo za naše Paljane.
Sasvim normalno u zemlji koja je na zacelju po ulaganju u sport i uopce u mlade, da isfrustrirani stanovnici prizeljkuju cudo od svojih predtsavnika, kao od individualaca. Pobjedjujte u nase ime, da se imamo cime hvaliti. Sto ste tak'i!
"solidno" je zavrsiti u top 10 ili 15. ovo je katastrofa.
Budimo realni zimski sportovi nisu za nas. Msm nisu ni ljetni al eto, ni u bivsoj Jugi Bosanci nisu imali neke takmicare a ne sad da imamo kad je sve propalo.. Ovo je ave zali Boze para.
a koji jesu
Ne treba puno od ove djece tražiti. Prvi smo u kriminalu, prvo u postratnoj pljački naroda i državne imovine, najzagađeniji grad na svijetu. Treba pustiti i ostale malo da budu prvi. Realno, koliko para toliko igara.
Strahinja najbolji naš u Pekingu. Neka nije zadnji, to je najbitnije.
ovaj je dobar, .. 88 takmicara je bilo .... ovome ide docek ispred vjecne vatre
Dzemu da posaljemo na olimpijadu i da.odradi 10 dana pripreme samo da mu objasne pravila imao bi bolji rezultat
ako je ovo solidno, ja sam supermen
Imal kakva olimpijada u lopovluku,korupciji,namjestanju tendera a sve u skladu s zakonom .
Joj sramote i bruke... ona sinoc 12 sekundi iza prvoplasirane jos pogresan start diskvalifikacija koji diletatant treba bit za to...