Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako napisana riječ drugačije izgleda nego izgovorena. Ovako stičemo utisak da je to Alkaraz rekao zlobno a ne uz osmijeh. Isto kao što je rekao pred finale svropskog da se nada da Engleska neće pobijediti Španiji.
E jarane, i ti u Visoko, pa ćeš igrati motivisan i jak....
a ko garantuje da se nece pojaviti jos bolji mladi teniser od tebe u medjuvremenu?
Psihička stabilnost je važna karakteristika šampiona u svakom sportu.
Nije tvoje da se nadaš, nego da probaš da uradiš sve u svojoj karijeri da postigneš bar 1/2 onog što je Novak postigao. U šta sumnjam, još par GS su tvoji i to je to. 10-tak maximalno. I to je upitno. A dotad cvili
Alcaraz moze doci do 25 grand slamova pod uslovom da se ne pojavi novi novak, federer ili nadal, i da ne bude nije to to. 2008 - 2021 su bila prava vremena tenisa kad su sve 3 bili u prime-u.
Djokovic koristi neki doping, kakav otkrit ce se
Da, koristi osiromašeni uranijum od 1999 godine...
ovaj sledecih deset godina mora da dobije pola od svih gren slemova, da bi dosao do 24.. to je manje vise nemoguce, i za deset godina imace 31 godinu. usput treba da je prvi na listi nekih skoro 500 nedelja. Novak je bukvalno bio prvi 8 godina! jos su mu pokrali nekoliko nedelja za vreme korone, pa i sad mu kradu od kako je onaj dopingovani siner prvi a svo to vreme bi Novak trebao biti prvi,. dodaj jos 50 mastersa. nema sanse da mu ni prismrdi.
Ti protiv koga igraš se ne može porediti sa igračinama koje je novak morao da dobija da se razumijemo. Petsto puta ti je lakše.
hoce da kaze nemoj ti de da ja
Dzokovic dopingas.. Bit ce to velika afera kad se otkrije, slicno Lens Armstrongu.
Bar da mu znas prezime napisati
A kad će da se otkrije, dopingovani?