Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad nije bio neki igrač. Čak ni četvrti. Ispred. keha su Stan Wavrnika i Del Potro. previse ga potencijraju kao 4 tog igraca, sto realno nije.
Dobro je on ikako trofeja uzeo pored one trojice
Ako se dosad 3 puta nisi oprašta nisi niti jednom... Ko crvena jabuka deseti oproštajni koncert
Klasa
Andy da npr u danasnjem vremenu igra, vjerujte da mu niko ne bi mogao ni blizu prici. Jednostavno u njegovo vrijeme su mu protivnici bili tri najbolja tenisera ikada. I ovi njegovi ostvareni rezultati pored ove trojice su vrhunski.
Murray u svoje vrijeme najbolji defanzivni igrac, kad je bio u top formi bilo je kao da igras sa zidom, igraci sa slabim zivcima nisu mogli snjim, naravno Djokovic mu je bio pencilin hehe
Samo je jedan no. 1, a to je SRBIN Novak Djokovic!!!