Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, a neće "Momčilo Krajišnik Open" "Žare Goci Open"
Ma smiješno malo.Treba dorasti ne biti seljačina za ovo
a jesi ljubomoran hahahahha
Sta pjenite fasisti? mrshhh mamu vam. nemojte opet da vas smidt po dupetu. Kmecite u rezervatu izmisljeni na bilbrodima. Poturad.
@gooUser1668070344 u srbiji su turci imali pravo prve bracne noci!
O kakvom ti rezervatu pricas? Najveci gradovi i gradske sredine u BiH se nalaze kod nas. Ako ces o rezervatima i vukohebinama, onda odes u PC i sve je jasno.. mada ok, za tvoj pojam su Nevesinje i Foca gradovi savremenog doba...
Sta kazu Trojkasi i njihovi botovi na naziv turnira?Oni ocekivali da voljeni dNole to nazove Jugoslavija Open,ili Bratstvo i Jedinstvo Open,kad ono prccc u facu,Srpska Open hahahaha.
Umjesto da ga nazoveš Banja Luka open ili nešto tako, bilo bi daleko profitabilnije. Ovako ste ogrankčeni kao i uvijek u glavama i mentalno na srpstvo, kao teška zatucana seljadija.
Sto bi to radili,oni se ponose sto su Srbi,nema kod njih raznih Forta,Cudicki,Niksica i slicnih izdajnika.Kod nas bi u Sarajevu turnir nazvali Jugoslavija Open.
Da Bog da ti četniče Novače imao, pa nemao svoje dijete, a ti PENISSJEDNIČE do.dick imao, pa nemao svoje unuče, a ti semire osmanagiću zakopao svoje najmilije u tunele koje se nalaze u izmišljenim piramidama........
Bolje bi bilo "entitet open " ... zastos se mora uvijek stavljati nacionalni prefiks ispred bilo kojeg imena .... ili " pravoslavni open " .... nista srpsko nema veze sa BiH .
Sve je to Deretic zadojio.
Ovaj troprstas đokovic, se druzi samo sa cetoliibanima ni jednu normalnu edukovanu osobu na medijima nisam vidio sa njim, osim sa ovim veprem, bajom malim kniđom, i ostalim điikanima koji mjesaju sport i nacionalnost.
a jesi ljubomoran hahahahha a tek što si edukovan hahahahha
Hahaha hladan tuš za ove “naše” koji sline na Noleta
što je tuš mogu doći u BL i gledati
Kakva srpska open,bit će onda i bošnjačka open.
Zato ne mogu da skontam Bosance koji navijaju za Novaka, meni su još uvijek u glavi slike sa onim njegovima majicama sa ratnim zločincima.. Pa u koroni priče o Srbima kao o nebeskom narodu, sad srpska open.. Neka hvala.
Po prvi put u historiji... Jer je kleptomanima na vlasti teško pokrenuti jedan takav turnir, pokazati svijetu ljepote Bosne, privući turiste itd.
Nece nego srbski, da jos vise truju narod. Nije mi jasno Samo kako djokovic hoce da ucestuje u tome
Šumska open
Najbolje je da se zove Gorica Open ili Željka Cvijanović Open 😂😂. Hallo može samo Bosna Open kakva srpska i mjesne zajednice..
Prije closed
Nema veze. Mi ćemo ga na proljeće preimenovati u traktorijada Open !