Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdrav čovjek, prijetnja po svijet ?! Vakcinisan, zarazen, hoda normalno, zivi normalno ? U kojem svijetu mi živimo ? Smijem li kao zdrava osoba disati, gledati, jesti, imati prijatelje , porodicu?!?! Dokle više Tiranijo ?
Vazno je da je ona ucestvovala na "zagrijavanju"😁
Sankcije vlasima dotakle i noleta. Jbg nole nisi ti kriv sto si srbin
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A ja kontao njih dvoje ce se smuvati u izolaciji pa da gledamo pravu sapunicu. E jbga...
Polahko, rana epizoda kad ona još misli da ga mrzi
haj ti fino nazad i po 50 € po sesiji
Samo naprijed Nole! Otac ti je degenerik ali ti barwm nisi. Svakako si mi drazi od bilo kojeg politicara bilo koje zemlje. Tamo kao i u mnogim drzavama su na vlasti hulje i fasisti.
Jos od prosle god dosta toga se promjenulo po pitanju ulazak u AU. Formulare popunis online… Ali isto tako kada dodjes na granicu moras to sve da opravdas sto si popunio. Ako se nesto ne podudara viza se ponistava. Upravi se to desilo u njegovom slucaju.
Tacno je da se u Australiji mora postovati Australijski zakon za sve, ali je tacni i da mu je bio odobren ulaz kad su pregledali dokumentaciju za vize dok na aplikacijama nije bilo imena. Kad su povezali vizu sa imenom, promjenili su odluku. Tu je problem. Uplitanje politike. Politicka odluka je i da svi moraju biti vakcinisani. Nema veze sa naukom i dokazanom praksom da su jednako zarazni i vakcinisani i nevakcinisani, narocito kod Omicrona.
Psihički me slomilo kada su mi oduzeli vizu.
Sere Djokovic. Hoce li mu pasti kruna s glave ako se vakcinise? Ako svejedno neces, e onda postuj pravila domacina, i razguli. Nece ga pustiti, jer tlace vlastiti narod dvije godine, a sad da naprave na njemu izuzetak? Ne mogu, i ne trebaju.
Tako je, treba da nastave tiraniju vlastitog naroda legendo
Ko je djokovic da za njega ne vrijede zakoni i pravila,majbolji je na svijetu u tenisu ali to ne znaci da moze sta hoce,on je vec toliko sve ispolitizirao i radilikazirao da je to postalo odvratno,antivakser i seronja je ispao,pominjati njega kao isusa je uzas i otac mu treba u psihijatriju
Ti si dildo, nisi ti vibrator
Kada ulazis u neku drzavu moras da postujes pravila… Danas samo budala moze da hoda po svijetu nevakcinisana i da misli ako ima novac moze da radi sta hoce. On je primjer da ne moze. Aferim
bravo,bas tako a ovdje hrpa idiota koja ga brani,zasto srbin ne ide raditi u rusiju vec na zapad koji je uvijek los i protiv njih
Pa zar misliš da bi Đoković pošao u Australiju da je znao da će mu ulazak biti zabranjen?
Bit ce njih jos vise sto ce morati napustiti do pocetka AO. Ako nisi drzavljanin a dobijes medical exemption moras da se izolujes 14 dana po dolasku u AU. Novak je dobio Covid krajem Juna i to je isteklo krajem Decembra. Temporary exemption max 6 mj u AU se izdaje ljudima koji dobiju Covid a nisu vakcinisani , s tim da moraju da se vakcinisu u tih 6 mj.
@gooUser1641522604 On je imao Covid u junu 2020, tako da to totalno nje pije vode.
i uz sve to, od novembra ne važi ako si zadnjih šest mjeseci bolovao covid, nego samo vakcina...
Curo draga pametno si postupila. Advokati bi ti uzeli što bi tamo i zaradila. A Novaka boli đoko, on zarađuje i dok je u karantenu. I treba ipak je broj 1. U glavi je broj 101
Mora da joj se svidila prangija ovog splavara 😂😂
Covek je zdrav zatrazio medical exemption ko je ovdje lud.
Ti.
Covek je zdrav zatrazio medical exemption ko je ovdje lud.
glup si
Hm sta li se desava u tom hotelu
Nema veze što nije vakcinisana, kres.. bi je....