Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kakva budućnost nas čeka, ovakve ljude tretiraju kao okorjele kriminalce samo jer se nisu vakcinisali protiv bolesti koja njima ionako kao gripa dođe. I to još imaju drskosti govoriti kako je vakcinacija "izbor".
i treba zabranit debilima koji ne vjeruju u nauku i mukotrpan danonocni rad svih kojih su radili na razvoju vakcina, a vjeruju u slucaju Djokovica na ljekovite vrijednosti tunela u Visokom
Oni koji se nece vakcinisati su: stoka, nacisti i ravnozemljasi.
Po sudskom presedanu možeš se vratiti sad i moraju ti dati ulazak.
de41, da razvili su vakcinu za mlaćenje para, pa evo već se stiglo do četvrte doze, a dok ovce to shvate i ako ikad shvate bit će na redu i petnaesta doza!
AlahovaKandzija, imaš jako teške nus pojave, eto već si prolupao!
Koliko frke oko nicega, najgore sto i narod pocinje da mrzi ove sto se nece da vakcinisu a oni se zapravo brinu za svoje zdravlje, zele da zive.
Eh nemas ti hrpu advokata ko nole, jbg
Pa zasto bi bila ljuta na Djokovica, on je drzao tamo i nije joj dao sa udje u Australiju?
Sta ti imas sa djokovicem🤣🤣🤣
otkad cerkez vozi tenisere
Vidi maskara de.
Pamet*
Sto bi reko doktor arsla, duga kosa kratka palet 😂
Ako nista dobila si dzaba kartu nazad sestro 😂
najbolje su kurawele u evropi ove czech
Imala advokate ali nije se žalila Sudu jer nije znala da to može, bravo legendo priča ti je za hurac
Pa nisu je savjetovali da se zali. Fino je rekla