Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je veliko. Reket stari model pure strike, znači nema sponzora, bruka.
Pa stani 14 godina djevojcici, nece se rodit sa sponzorom?
Šta treba da osvoji Wimbledon da se pojavi sponzor?! Čak i u Bosni bi trebao da postoji neko u savezu ko bi ako ništa skrenuo pažnju proizvodjača opreme, a njima sigurno ne bi trebalo objašnjavati dugo koliki je ovo talenat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Tea, nadam se da ces I u buducnosti braniti boje nase BiH
hoce kako nece
Zasto ne bi?
Ode ta za srbiju ne zanosimo se i ne pratite je vise slobodno
Bravo!
Svala cast Hrvatice
Svaka ČAST HRVATICE
Bravo legendo.
Sretno Tea,da ostvariš sve svoje snove
Ima li neka od ovih što du dlaju shishe da se bavi sportom?!?
Bravo Tea!
Moamer likes this
Daj Bože da ne ode pod srpsku zastavu, nadam se da neće
Nimalo bitno, ko je pod uticajem mordorske politike vrata na istoku su mu širom otvorena. Oni sami sebi jamu kopaju, glorifikacijom politika preko D r i n e i preko U n e. Sva omladina će da vidi budućnost na drugoj strani
Mislim da hoce... Nazalost! Zemlja u kojoj je rodjena, roditelji vjerovatno ne smatraju svojom. Tako ce i dijete! Nadam se da grijesim! Puno srece djetetu, kako god!