Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medvedev dal je ustao na levu nogu nije mogao da se sastavi.bice pakleno tesko novaku u finalu.covek ima 36g.morace u nedelju da mu proradi prvi servis.mora da igra sto krace poene.alcaraz je zver,mlad,ima tehniku ali malo slabije igra na travi.novakova prednost je iskustvo.bice sta bude.ja se nadam 24GS.sta god da bude djokovic je veliki verovatno najveci sampion.ako se ne pojave novi dobri igraci alcaraz ce uzeti 30GS jel konkurencija je jadna
NOVAXE, nemoj u nedjelju da bude nisam procitao Матеј, глава 12:39, samo je JEDAN PRAVI PUT! Zelim ti USPJEH!
Wimlndon vise odgovara Djokovicu, poeni su daleko kraci..tako da godine su daleko manje nego na bilo kojoj drugoj podlozi. Bice fail ako ne pobjedi ovo..
Novače sretno i da uzmeš 24. GS! U inat aristokratiji i ponižavanju svega što ne dolazi sa zapada! Novak je jedan veliki svjetski čovjek i ne trebaTe ga nikada miješati sa balkanskom buranijom!
djokovic povocira samo na ovom turniru, a jos i njegove izjave. Daj boze da ga ovaj mrki rasturi u nedjelju
Alcaraz ce Noleta strpati u Alkatraz.
Prvi puta imam "onaj" osjećaj za finale kao Federer vs Nadal u dobrim starim danima. Djoković i Alcaraz su dosta slični igrači, igraju istim načinom i slične su građe, mladost na iskustvo.
Ma nema ovaj sanse protiv djokovica, ubit ce kruharu u njemu.
Al ne lupajte, vidili smo koliko je mlad na R.G alkaraz, nije mogao meca zavrsit, nijedan ovaj mladi ne moze parirat djikovicu.
Šaćira ga guta...mislim pogledom.
Idemo NOVAXE, uz pomoc SVEMOGUCEG, JEDNOG, JEDINOG, MILOSTIVOG, SAMILOSNOG BOGA! NE zaboravi procitati Матеј, глава 12:39, gdje pradeda Hrist objasnjava da nije ubijen i da nije VASKRSNO, dao je primjer poslanika JONE! Samo s ISTINOM pobijediti MOZES! BOG je JEDAN, pradeda Hrist nas ucise, nikada nije zagovarao TROJSTVO! Zelim ti USPJEH!
a kome je to ikada pomogao bog.ateista sam,postujem religiju i crkvu ali cesto ste vi vernici smesni.pa vidis da su najbogatije najppokvarenije zemlje.valjda bozija volja jel
Ateisto, imam ohrabrujuce vijesti za Vas, Vi ste na pola puta da postanete vjernik! Kao ateista kazete da nema Boga, samo jos dodajte OSIM ALLAHA! Stvari se pocnu kretati u nevjerovatno pozitivnom mjeru! Preporucujem!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mali će ga rastaviti, ako se ne povrijedi.
Al sto ga Shakira zagleda, mali je jeb..n samo jos to ne zna
Stara polovnjaca se uspalila, samo obljece uspjesne sportiste...
Smotat će ga Shakira ko burek😂
Jos da pocisti onog srbina i skine mu srpski osmeh sa lica.
Budućnost tenisa je u dobrim rukama! Vamos!
Samo mi je drago sto je razvalio rusa
NOLE DO POBJEDE!