Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt, sve seratori, dolazi najbolji teniser svijeta, ostavlja pare u Visokom (a mogao na bilo kojem mjestu na planeti), opet se neko pravi pametan pa priča negativno o tako divnom desavanju
Ljudi pisu lose o Semiru zbog piramida, koje su ruku na srce izmisljene, ali ja ne vidim sto je lose napravit u prirodi teniske terene i dovest Djokovica
@ramzes1509 - Pojeo ti jedno od najboljih go*ana u historiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
covjek osvoji Wimbledon i prva posjeta mu bude nasoj drzavi, ako je tako vise i mozemo nazvat, i jos seremo ovo ono. Stoka smo mi.
Panika na Wimbledonu
Ovi hejteri s nargilom u ustima su mi najjači. Čudi me da su se već probudili i kritikuju nekoga a tek je 11;31....
Ta će nama EU, kada mozemo sagraditi sve i uzivati u ovoj prelijepoj prirodi.
Teniski duel Ramzes ll vs Hatšepsut...
Osmanagiću kapa do poda!
Nije problem u Semiru,Djokovicu,piramidama,teniskim terenima problem je jer se nije ugradila i ogrebala SDA bagra to je glavni problem. Kad su patriote i toliki vjernici sto oni za ovih 30 i kusur godina svoje vladavine napravili ovako nesto ili slicno jok oni samo znaju trpati u svoje dzepove kao i HDZ i SNSD
Meni Nole liči na Ljubišu Samardžića iz mladih dana pogotovo kad se nasmije.
Da neće on da lebdi iznad terena, pošto je kako reče on iz yebenog nebeskog naroda?
Bravo Visoko bravo Semire 💙
Uskoro: Nezavisna Država Visoko. Pa jel mislite da BiH ima ikakve koristi od toga, osim da se bogati Semir Obmanagić i njegovi??
"Ko bi rek'o čuda da se dese, Novaka u Visoko donese". Ovo prijateljstvo između Semira i Novaka treba da nam bude zvijezda vodilja, da vidite kako je to lijepo kad se udruže dva pametna čovjeka, za koje ne postoje granice, vjerske razlike. Bit njihovog boravka na zemlji je da ljude učine sretnim. A nesretnici se svakim danom svađaju oko Bakira i Dodika. Nije slučajno što ni jednog od njih danas nema u Visokom.
Novak nazalost zloupotrjebljava to i podrzava litijaše i priča da su Srbi nebeski narod, baš pod tom krilaticom su pobili stotine hiljada ljudi. To što nije bio rodjen tada (ili je bio mali šta već) mu nije opravdanje da on podrzava svetosavske sotone.
@ gooUser1618733984 Eto, vi ste primjer jednog nesretnog mrzitelja i jako mi vas je žao. Semir mi je rekao jednom da "voli sve dobre ljude". A meni je žao što vas niko ne voli, pa ni vi samog sebe.
Sve pohvale za Semira i Noleta i sve ostale učesnike koji su našli vrijeme da se pojave u ovoj našoj državi. Ovo je jedan od rijetkih svijetli primjera regionalnog suživota koji nam je neophodan.
Đoković i Nurkić da daju po jednominutnu svoju zaradu, mogle su se stolice kakve kupiti, a ne daske kovati..
Ovakav teren u dvorištu ima svaki malo jači gazda u BiH, a neki čak i bolji.
Za sve one koji negativno komentarisu ovo sto je uradjeno jedno pitanje: Jeste li uspjeli skuckati 2 marke za kafe da bi mogli onako promahalati / naravo na negativan nacin / sve ono sto je dobro i sto se radi?.Sitne duse...