Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe .ebe zastava pod kojom nastupas, nikad neces biti simpatican svjetskoj publici koliko god se trudio
Budimo realni, ima određenih crta u karakteru koje mogu stvoriti averziju kod pojedinih ljudi. Zašto Jokić nema tih problema?
Haha kako i dolikuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako želiš da vidiš kako polusvijet razmišlja...dođi na Klix..
Maidi i ti vise u pm,koji si ti kurton
Steta odakle dolazis i pod cijom zastavom nastupas
Ako ne vole 3 prsta,daj im srednji.
Nisi vala ni svetac Čim imaš priliku ti digneš tricu Da se dokažeš ko si i šta si
Pa i jesi takav kao što te predstavljaju
Moj ti, Nole, isto ti je i da nargila-komentatorima: bljuju otrov na sve strane i nitko him ne valja.
Đole da si primio žicu nebi ti se ovo događalo i lizali bi ti guzu , mazili i pazili 🤷‍♂️ Ovako izdrži i nedaj se , velika većina je uz tebe 👍
Runjo, ba, pravopis?
Svijetu je potreban zlikovac da bi se slabiji od njega osjecali bolje zbog vlastitih slabosti. Novak je najbolji teniser svih vremena i to je velika bol za Zapad, i nikad nece moci izbrisati svu Novakovu statistiku. Da je Novak Britanac ili Amerikanac do sada bi njegov lik bio na novcanicama.
Jedan jedini najveći! Naprijed Nole!
Ne zasluzuje niko da ga se predastavlja tako, u pravu si. Pogotovo ne zasluzuju oni koji su npr. falsifikovali papire da udju u npr. Australiju.
Reče đikan dok je davao interviju ispod četničke zastave
Pravo pitanje je ko je doprinio tome, svojim ponasanjem na terenu i izvan njega, svojim stavovima o necemu o čemu nema pojma, lažiranjem dokumenata itd itd. To je stvarni uzrok, a ovo ti je posljedica.
3 prsta pa Srbenda je nije mudza
Jao! Svi znaju kako je nevaspitan, tast i da je istjerao rodjenog brata sa terena jer je gubio. Ispoljava bijes na najgori nacin! Slika se sa nacionalistickim sloganima i reklamira rakiju Draza. Uputila sam te fotografije, kao i onu sa Kustom iz Andric grada, svim, svjetskim glasilima. Primitivni, nacionalisticki krele!
Mrš u...