Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mentalna gromada
Vodi ga kuci u Beograd.
Ni decko sam ne zna kako mu je uzeo prva dva seta, u naredna tri Novak igrao sam...
Koji lik, gledam 2-0 gubi, reko izgubit ce, svasta🤣🤣🤣
Šta rade negativni ioni i visokoživotna energija... čim ovo osvojiš odmah na dopunu u Visoko
Kazu Karadzic nespava, ne moze niti smije. Kaki u sobi u kanti. Kaje se i grize nokte zbog eresa i genocida. Da moze vratiti vrijeme nikada ne bih napravio tu azdaju koja bogati pojedince. Kaze da su ga svi zaboravili. Kaze da li bi iko od mitomana njega mijenjao? Zna da niko nebi. Plače i kune dan kada se je prepustio djavolu!!! Zivot mu je ocajan i kaze da je velikosrpstvo djavolski izum. Sav teret je na njegova pleca pao. Za koga se borio. Za svoju propast.
izgleda da ga je Selmanagić u piramida slabo napunio,...đole vrati se staroj tehnici priprema,okani se budalaš i gradova sunca i mjeseca,..
Ko je gledao prva dva seta rekao bi ovo je gotovo, a poslije treceg i cetvrtog sve je bilo potpuno obrnuto.
Kako je mec odmicao, mladi talijani je ave vise skracivao poene, ocito nije imao dovoljno snage za 5 setova. Ili mu je falilo negativnih jona
Novaku je dobro dosao malo duzi mec. Kljucni mec ce biti u polufinalu protiv nadala
Svakome je bolje da sto prije zavrsi i sto manje snage potrosi, pogotovo na Grans Slamu i kad si jos malo u godinama.
👏👏👏
Đovak od Monaka
Kakav preokret…. Bravo Nole