Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOSA KOPIJA IBRAHIMOVICA
C... poprilicna
rimtutitukizabauhau
Bugari ušli u Sofiju !
Nebeski djole
na kuci se odzak pusi na tavanu meso susi....
zasto nas informišete o svakodnevnom zivotu ove osobe? zasto bi nam to bilo bitno?
Covjek ima samo osnovnu skolu zavrsenu. Pametnije mu je da upise srednju skolu, nego da siri nacionalizam.
Kada je on to širio nacionalizam!?? Ne sjećam se da je bilo koga uvrijedio na nacionalnoj osnovi ni mene kao Bošnjaka niti sam čuo da je bilo koga iz druge nacionalnosti! Čak naprotiv uvijek je bio pozitivan a na Balkanu je svuda omiljen što pokazuje i ovaj snimak iz Sofije i svojim primjerom upravo Srbima pokazuje da ne trebaju biti nacionalisti!
Širi, samo što simplikusima to nije ni jasno, ni očigledno. Izjava da su nebeski narod može se koristiti kao opravdanje za nasilje, uključujući genocid, etničko čišćenje i druge zločine protiv čovječnosti. Vjerovanje u nadređenost jednog naroda često vodi do diskriminacije i netolerancije prema drugim narodima. To može rezultirati rasizmom, ksenofobijom i drugim oblicima mržnje.