Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodski potez Novaka na kraju meča kad je zatražio od publike da pozdravi i podrži mladog Hrvata aplauzom.
Klasa. 👏🏻👏🏻
Zapitaj se zašto svugdje ljudi navijaju protiv Đokovića? Zato što je iskompleksiran, umišljen i glumi da mu treba pomoć fizioterapeuta kad gubi. Čak je i Nadal gospodin za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi mecevi su najgori. Imas ispred sebe momka zeljnog dokazivanja a ko zna mozda ga je i podcijenio malo i onda dobijes dramu na terenu. Dobar mec svakako za ljubitelje tenisa.
@gooUser1705056272 Stručnjake tvog 'kalibra' slušam od 2011. godine, a da stvar bude gora, svaki teniser u kojeg ste polagali nade, ispraćen je od strane Đokovića.
Ma kakvu dramu drama je bila samo u 2 setu
Bravo prižmiću
3-1 Drama.
Jeli mu poklonio dražinu rakiju
Mi nikad nećemo biti uspješni iz vrlo jednostavnog razloga što smo narod koji uopšte nema nacionalnog naboja nit išta . Naše sportiste isključivo zanimaju novac i lični interes umjesto karijere . Drugo trebali bi znati da svaki teniser finansira sam sebe , babo Novakov je prodao stan , ali je u Novaka vrijedilo ulagati za razliku od Džumhura kojem je vrh provod na beogradskim splavovima , da je Mirza Bašić i blizu imao uslove ko Džumhur bio bi Federer za njega.
Stvarno odlična partija Hrvata…. a dobar je bio i Prižmić.
Hrvat je bio motivisan kada bi igrao svaki mec kao protiv Djokovica daleko bi stigao
Ne zelimo da nam plasirate vijesti o srpskim sportasima i o srbima. Boli k......c za njima.
svako normalan to gleda kao sportske vijesti a to što si ti bolestan to je druga stvar
@gooUser459, zašto si ograničen na usko lokalno područje, gledaj malo na širu sliku, tj svjetska zbivanja bit će ti lakše podnositi i rezultate srbijanskih sportaša!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od boljih meceva a pogotovo znajuci da je debitant na ovom turniru. Mali je vrh. I bolje da je Djokovic prosao da sretne Alcaraza pa da vidimo onda kako Musa jarca dere
Novak trenutno nije u formi. Za nadati se da ce mu forma rasti kroz meceve. Dino jeste buduca svjetska zvijezda tenisa ali Novak je prije turnira zabiljezio slabe igre i rezultate. Mada GS je dobra stvar za tenisere jer igraju svaka dva dana pa se stigne raditi na igri.
Jedan dobar mec i odmah buduća teniska zvezda. . Koliko on mora jos meceva i mečeva da dobije da bi se uopste moglo o tome razmišljati. . Koliko njih je imalo vrhunskih mečeva protiv velike trojke i gde su sad ? Nigde
Ama boli me briga
Srrbosjek dobi