Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me q.
Ма нема везе, Ноле, само држи паре у Монтекарлу, дижи три прста кад ти спонзори не бране, немој узимати вакцину и дођи на Игман и у Високо ту и тамо да поткупиш Креззубистанце. Сви те волимо!
Cim nam je poceo dolazit u Bosnu, ne moze imat napretka hahahahahaha.
Evo sjebo sam se... Kontam apaurin da popijem...Boli me ona rstva
Ocekivano i zasluzeno
Sta je ovo, pa sve pravoslavci u prvih 10 tenisera
Igraju prvi i treci igrac i neocekivani!? Dobio ga je i na OI, ne lezi mu a i vakcinisan! Realno!
E cuj neocekivano...
Propalica.
Ni u Australiji neš igrat ako ne primiš vakcinu, to ti ja kažem. Da sam Zverev - prosvijetljeni, odgojeni, vakcinisani Švaba - ne bih se s tobom ni rukovo preko mreže. Smeće visočko!
Ne bih ja rekao da si potpuno izljecen, fali tebi industrija dasaka u glavi...
Ništa mi ne fali, a tebi fali jedna i osnovna spoznaja. Nole je precijenjeno skakutalo i krezzo - nemoralan, glup i nazadan. Frajer vjeruje u visočke prdimide ali ne u nauku i vakcinu kao sredstvo protiv pandemije. Raja na Harvardu padaju od smijeha, bukvalno. 😅
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Novak je najbolji teniser svi vremena.
Djoka u 1 i bez gasa
Bravo Zverev Ideeemmmooooooo Noleeee ti si kralj
Ima li iko trunke ponosa u Novakovom štabu da ga zatjera u...kad se dere na njih zbog SVOG lošeg igranja? Nije sve ni u novcu 🤢
"Sport služi da ljudi imaju oko nečega da se sikiraju što je totalno nebitno za politički poredak" Noam Čomski (parafraziram)
jel ovo srpski portal? 20 clanaka dnevno o dodiku, vucicu, djokovicu i desavanjima iz sumadije
Ove gluposti se ne boduju za ATP. Ne znam sto ih Nole igra uopste.