Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On kad se penzionise nece nista ostati od tenisa..
Jesi li ti upravio vidio velicinu Alcaraza? O kakvom nistavilu ti pises poslije njega?
MANGUPSKI !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta frajer sve stize u 37 godini jbt. Svaka cast
Pa nije 37 godina nešto puno. Evo ja imam 46 pa po 3-4 sata obnoć obavim ono sa ženom. Onda ujutru na posao.
Još sa slomljenim koljenom. Neverovatno zaista.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
GOAT
Komentar broj 250.
ne mogu lika nikako, ali ovo što radi u ovim godinama je nevjerovatno. Alcaraz možda nije odigrao bez greške kao u Wimbledonu, ali je odigrao i dalje fenomenalno, ali ovaj put je Đoković odigrao bez greške.
Imal se sta drugo procitat osim Djokovica?
srbija i hrvatska su preko domacih izdajnika b lokirali razvoj sporta u BiH poslije rata do sada i nasladjuju se neuspjesnom BH sportu.
Dobro je Alcaraz dogurao kako nije imao bazen
Klix.rs
Zašto? 1 članak o olimpijskom šampionu u Tenisu?
Možete da ga volite ili ne volite, ali ono što je on postigao je za svaku pohvalu.
Ima ljudi koji su ravnodusni, s razlogom, jer on je ipak sportista strane zemlje.....i to one koja bas nije ostavila niti trenutno ostavlja dobar utisak u BiH. Tako previse prostora u medijima za nekog koji je za nas nebitan. Posvetite se domacim, kakvi god su
Najstariji olimpijski sampion u muskom singlu. Jedini teniser u istoriji OI koji je zlato osvojio bez izgubljenog seta. Musa-vi se malo zaigrao, pa je dobio po tamburi. A vama uredno goooood night.
A kod nas je važno učestvovati i vidjeti svijeta.
Zalosnoo
Sada je red na Alcaraza da osvoji Australian Open, Monte-Carlo Masters, Italian Open, Canadian Open, Cincinnati Open, Shanghai Masters, Paris Masters, ATP Finals, zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i da provede bar 430 sedmica na prvom mjestu. Koliko god on sada sa 21 izgledao moćno neće to biti naivan zadatak. A nikad se zna ni na koju stranu će ti otići karijera.
Lahko ce to Alcaraz. Djokovic slijedi oca svog a otac stuje one iz Beogradskog pricesa...
Tu su i Siner i Medvedev i Đoković dam u stanu na put
Naš najbolji teniser. Mi muslimai u bih srpske nacionalno smo presrecni
Svaka cast za komsiju Grandios
Svaka čast...