Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li većeg mangupa od Novaka? Teško!
Ja sam uvjek rekao da Novak ima samo jednu manu. . . Želi svima da ugodi i to jednim ne paše danas a drugom smeta sutra.Svaka čast Nole!
FK Mesari gube u grotlu Beograda...
Isto kao Vucic jucer u Novom Pazaru citav skup prica o bolnici, kao eto on je nesta ulozio a Novi Pazar uplacuje stotine miliona u budzet u Beograd, pa valjda ima pravo na neki povratak novca. A on pere narodu mozgove kao da je on bolnicu poklonio .. od 120 000 ljudi Novog pazara doslo 2500 hiljade medju kojima 80% srba i predstsvlja se kao da su ga bodrili svi Bosnjaci
Kakva pomoc i kakve gluposti. Cemu ova propaganda i podvala?!
Glupko jedan neotesani nepismeni najgori šljam društva......govno od insana.......Novak mu plača trenera sekundatna teren za treniranje nastupe avionske karte hotele --aman sve što treba momku al ti seljak sa dna kace najbolje bo bilo da se baciš u svoju septičku jamu da nas oslobodiš takvih insana.
Ma Nole je jedan svjetski covjek, neponovljiv! Takvog sportistu balkan nikad vise nece imat!
Dzabe, odvratan postao do bola.
Svaka cast za ovo. Kada dajes mora ti se i vratiti.