Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli ga ili ne, ispisao je historiju, a tek ce je ispisati. 37 godina igra u formi kao da mu je 25. Novace, kapa dole!
I klix novinar je povrijedjen u glavu
svi se nekako olako povrijede kad igraju protiv Noleta
Otkad su grčevi povreda?
Povredjen jer je imao grceve🤣🤣🤣pa kako nece imati kad ga je Nole razvuko iz coska u cosak tamos vamos onamos 🤣🤣mora on jos pure pojesti da igra finale protiv Noleta ,psiha je tu bitna moze on trcati koliko hoce
gooUser1685730983 - Tako je! tamos, vsmo, onamos. A bas ti hvala na ovom komentaru, odlican je!
ALKARAZOVE PROBLEME JE IZAZVAO NOVAK I SAMO NOVAK! Vilander do detalja objasnio šta se desilo sa Špancem! Đoković ga je UNIŠTIO!
Svi su teniseri povrijeđeni kad izgube 🤫🙂
Ja sam očekivao od ovog Alkaraza da je drugi Nadal ali sam se prevario.Kada bi odigrali Alkaraz i Nadal jedan meč ishod bi bio unapred poznat.Momak nema spremnost i psihu i to je razlog poraza a ne nekakva povreda.
Nisu njemu grcevi tek tako dosli,Nole ga je natjerao na to,tako da to nije povreda vec preveliko forsiranje organizma.
Alcaraz je budučnost ovog sporta, da se nije povrijedio pobjedio bi
Mujaga77 - Ne, ne bi pobjedio. Momak je odlican, i jeste buducnost ovog sporta, ali tek kada Nole prestane aktivno igrati!
Novinar za početak treba da zna razliku između grča i povrede. Na grčeve te natjera protivnik u ovom slučaju stariji 15 godina.
Ima li glupljeg sporta. Ko moze pogledati cijeli teniski mec?
Naslov je bezze iskreno, covjek je bolji i gotova prica. Samo koja je razlika u godinama pa to je haos, ovaj mali je top igrac al jos ne moze s ovim.
Najbolje bi bilo da se nije ni rodio
first he took his legs,then he took his soul
Ja ne znam kako može jedan profesionalni teniser prvi na svijetu da se tako olako povrijedi pri udarcu,to je nevjerovatno pored toliko fizioterapeuta,treninga ishrane i svega. Ja razumijem kao u fudbalu da te neko pokosi sa dvije noge pa pjevaj ti bogu al ovdje sami sebe povrijede