Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahah hoce to kad se kurcis
Burazerski mentalitet, privilegovana kasta, djilkosh diplomatija...
HAHAHAAHAHAHAAHAHA lik koristi wikipediju ahahahahaah jesi svjestan da 5godisnje dijete moze pisat po njoj sta hoce ahahahahahah kredibilan mu izvor wikipedija ahahahhaahhhaha e moji vlasi nije ni vama lahko
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobrica Ćosić:"M Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"
koliko god ih ne volio, moram reci da je ta recenica izvucena iz konteksta. Procitaj citav tekst.
а ста је Андрић писао све о вама...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ipak je bolje da je odmah otisao kuci. Ovako ce jos i lazov da ispadne, a ove drzave to ne tolerisu.
Ma nije zaslužio svo to sranje. Dobar je Nole. Da su Bogdo svi Srbi takvi...
Ako se ispostavi da je lagao fino deportacija novčana kazna i zabrana ulaska u državu 5 godina i doviđenja.. pa nije to Balkan da ti možeš kako hoćeš imaju ljudi pravila propise i svi su jednaki.
Srpska posla
i darko saric je bio pod istragom hahahahahahah
Serete vise i sa njim, bolje da vise ulazete u potragu za onim nesretnim Splicaninom
E jbg. ako ke lagao to nije nikako u redu. Pa čovječe nije to Balkan. Postoji svijet u kojemu se zakoni i druge pravne norme MORAJU poštovat. O moralnim načelima ne treba ni govoriti ...
hahahhhahhahahha
Hajde prijatelju, priznaj da si lagao, izvini se i idemo dalje. Nemoj samo bogati da ti moramo familiju gledavati svako 5 min na klixu. Grupa neandertalaca kojima su (tuđe) pare udarile u glavu. Ti si vrh, svaka čast, ali ostatak čopora je brat bratu krajnje krnjav.
Ne znam tko je luđi; ovi ZA ili PROTIV vakcinacije. 🤔
Čekamo da se oglasi Noletov otac,on je jedini mjerodavan za ovu situaciju u kojoj se nalazi Novak.
Vrhunski sportaš, samo laže ko pas - pravi Vlah.
Balkanac ostaje Balkanac ma gdje bio
Ovi kenguri ga ne vade 😂🦘
Ko je taj Djokovic da se po njemu zakon mijenja. Vrati se kuci, vakcinisi i onda igraj kao i svi drugi