Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogubili se ovi jadovi iz Australije potpuno.... Pranje pred domaćim stanovništvom za držanje u lockdownu 2 godine, fašisti
Misli seljak da moze prosipat pricu ko sto neki prosipaju u Bosni . Nema od toga nista . Gotovo je sa pricom , hej buraz - sta ima buraz . Imal sta ispod stola , imal kakva glavusica za pojest i slicno . Nece biti bas sutra ali je ipak THE END . Bjezite na istok , tamo taj sistem jos radi .
Ne volim Đokovića ali je čovjek u pravu. Ako je on nevakcinisan a oni svi vakcinisani, u čemu je problem? Vakcine su jel tako ono djelotvorne? Ili nisu? Mislim ovo je postalo smiješno i ofirno. Em što te tjeraju da se vakcinišeš em te još tjeraju da se vakcinišeš vakcinom koju ti oni propišu. Šta fali Sinopharmu i Sputniku? Evo nek EU obrazloži pa da znamo! Priče za malu djecu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pravo govoreći, Novak je sam kriv za sve. Falsifikovao je testove, uopšte nije bio zaražen, jer su testovi urađeni retroaktivno. Sa svim tim novcima koje ima, mogao je da smisli nešto bolje kako bi izbjegao vakcinaciju i bio na turniru. Ima pravo da se ne vakciniše, ali onda mora biti spreman da ne može igrati tamo gdje je vakcinacija obavezna, a ne kmečati zbog toga. Dakle, treba biti deportovan. S druge strane, Australija Open bez Novaka, niti smrdi nit miriše...
buksa
Kad bi mogli za trenutak zaboraviti da se radi o Djokovicu pa zaboraviti i nase duboke politicke razlike (samo za trenutak) pa da malo razmislimo kako je COVID-19 dostigao na poziciju da bude iznad svih zakona pa i drzavne vlasti. I to u citavom svijetu. Australijski ministar je napomenuo da bi Djokovic mogao pokazati los primjer za one koji se ne zele vakcinisati. Zamislite snagu i uticaj Farmaceutskih kompanija. Drze svijet kao tor ovaca. S njima ili si markiran.
Šuplja u Australiji ne prolazi. Jedan od razloga životnog standarda u Australiji i s druge strane u Srbiji i BiH.
Jos o Djokovicu. Jedva cekamo jos.
Hahahhaah jebe Đole ne vadi
Hajte malo o Dodiku!
Australija je politicki zatvor. I neka je kada narod dozvoljava.
Nek ide kući, šta će tamo
Komentari su stvarna Bosna i Hercegovina. Stvarnost septičke jame.
A sta ako to pisu KVARNI SRBI???
Goni krezzubog zaraženog monstruma iz Koalistana! Dosta više njegovog kinjenja javnosti i javne ugroze. Sponzori će mu sada otkazati sve ugovore, ko što su trebali i za ono sada već zaboravljeno troprstašenje (kojeg se lako odreko jer nije patriota i prepo se za svoj džep). Vrijeme je da se neobrazovanim, korumpiranim i bahatima skakutalima oduzme pravo na javnu riječ. Nek ga ograniče na servis liniju i mrežu. Šugava cirkuska atrakcija.
Svi treba da bojkotuju zemlju kengura previse seru najgluplji zakoni podrska za Novaksa
Sveti novak djokovic mucenik srpskog roda
Ovo traje duže nego ona serija Viza za budučnost!
Austični aussie manijaci su sve što moze u Australiji otvoriti usta, nahuskali da laje na Djokovića. A što oni više bjesne i pjene Nole više cool. Bole njega, izvadi tuki obriše im pjenu s usta i da lagano da poduvaju. Legenda.