Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao Rodzer, otisao Rafael, jos kad ode Novak otici ce i tenis sa njima. Uzivao sam zaista gledajuci velikane na terenima, ovaj period lijepog tenisa i uzbudjenja kao dok su oni vladali se nece nikad vise ponoviti u buducnosti. Imao sam cast dijeliti period zivota sa najvecima ikad, Hvala decki
Alcaraz ispao u prvoj rundi a deda Nole gazi
Kad pobijedi Sinnera zvanicno je najbolji svih vremena jer je pokorio I staru I novu generaciju
Udri klince Nole !
Da ga ne tjeraju sponzori ne bi ni dolazio
E vala svašta vi ne znate više gdje udarate od mrznje .Djokovic je razvalii Tomaša to pokazuje kako statistika tako i razlika u osvojenim gemovima 18 naspram 12.
Kako vas nije sramota. Srbi vam pomažu u nevolji a vi ih dalje vredjate što ih nazivate "srbijancima"...
Ovaj Mensik nije naivan,dobio je Rubljova i Dimitrova u prethodnim kolima(oni su ipak top 15 igraci).A ko ne zna Mensik je Novakov pulen,,Nole ga savetuje,ponekad zajedno treniraju a i pomaze ga finnascijski.
čuj to "nekadašnji" ... sadašnji i budući nema dalje u njegovim godinama drugi teniseri mogu samo gledati kako igra broj 1
Iskustvo je na njegovoj strani . Dobar je još . . A mali ima 19. godina, bit če nešto i od njega .
Polufinale sa Frgitzom