Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem je mlatni veceras da te upamti za sva vremena :)
Nije se lupao jonima u Visokom.
...ako braca Rusi nekako ne proture jednu dozu za Djokicu ostat ce bez medalje na OI..katastrofa sta radi ta antidoping agencija,ne daju covjeku da se malo dovede red.
Napravi joj bebu Nole. Ako ne ide dovedi je na piramidu u Visoko. 🤣🤣🤣🤣
Bilo koji od ova 2 danasnjarezultata bi bili najbolji rezultati u povijesti BH Sporta, da se kojim nesrecnim slucajem takmici pod Varta zastavom, uz sansu da realnu stigne do jedne oli 2 medalje. nespposobni bH sportasi mahom ispadnu u predkvalifikacijama ....
Nije uspio da se dopinguje , logicno je da ne moze pobijediti . Hajde pakuj se mamlaze i nazad za chetnik-land i posisaj vucicu za utjehu
Veci je tragicar od Mesija
Zasto Messi? Messi je osvojio zlato u pekingu 2008.
Iscpljen je potpuno i za brončanu u obje konkurencije. Mozda jedna kapne
E neka vala bas
Djokica🐽🤭
hahahahahahhahahahah
DJOKOVIC je GOAT, ovakve stvari potvrdjuju jer svaki najveci ima ono "NIJE USPIO NESTO" za sta se hejteri hvataju. A DRAGI HEJTERI, mahom isfrustrirani antitalenti za sport, vecinom BOŠNJACI (po komentarima) hejter je zapravo obožavatelj osobe koje hejta samo toga nije svjestan.
hahaha ja goata i k*rca.
Đoko trk u Visoko pa deri redom sve👌
Šmrc