Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole bice bolje, ti ces se oporaviti ali tvoj otac treba dobrog psihijatra! Nije ti lako ga trpiti..... Isus , Tesla itd . gluposti je pricao ,da ti se cijeli svijet smije, a realno ti to nisi zasluzio!
Mižete pričati šta hoćete ali Australija mu je DALA vizu, pa se poslije predomislili. To nije pravna država, to je petljanija. A napaćena sirotinja nrka se raduje što nrće dozvoliti Balkancu da dr upiše u historiju kao najbolji svih vremena i da neće morati bistu da mu prave. Neka se raduje sirotinja što je još jednog junaka fukara sredila.
Gospodin! Puno srece u daljem radu. Najbolji je svakako.
i ja sam isto razocaran. da je malo pametniji - kao sto nije - ova sramota ga ne bi pratila do kraja zivota. ostace upamcen kao nevakicnisana budala sa Balkana koja je htjela da ilegalno udje u Australiju.
Pa pauzu ćeš morati uzeti svakako jer su naredna dva mastersa u Americi a ni tamo ne možeš ako nisu vakcinisan.
Ko mene pita kad u svakodnevnom zivotu nailazim na prepreke i razocarenja?! Jesi vrhunski teniser, ali igras ga za sebe i svoju naciju, a ne za drzavu Australiju. Znao si koja su pravila i izigravas mangupa.
on igra prije svega za sebe. da igra za svoju naciju placao bi porez u srbiji. to je dio ugovora izmedju njega i vlasti - igraj u davis cup i radi na promidzbi srbije a mi cemo se pretvarati da ne vidimo da si prijavljen u monaku.
Halo debili imate cetiri clanka o Djokovicu jedan iza drugog. Popustite malo
Vjreuj, i mi smo razocarani jer pored uspjeha koje si napravio i prosao svijeta, još uvjek iz tebe nije ostranjen miligram balkanca.
Želimo ti svakako brzi oporavak i kloni se ovog, sadanjeg režima u Srbiji što dalje. Ovom režimu si potreban samo kao neko i nešto što oni sami nisu mogli ni u snu usniti.
Balkanac eto pomislio da osim što je najbolji teniser i da je najpametniji na svijetu.
A šta kažu Srđan i Vučić?
Neki dan si tvrdio da si OPORAVLJEN?🤥
Nole, zahvali ocu i ostatku fašističke Srbije za ovakav završetak.Da su u sporu bili i ostali samo ti i australski protokoli, vjerujem da bi sada udarao lopticu na treningu i pripremao se za turnir.
Svi cete kao i on, sad mozete jos malo odbijat, ali necete moci izaci iz kuce dok se ne vakcinisete, a tada mozda nece biti vakcina😂
Da ih nestane s lica Zemlje pod hitno,vakcina koje su napravili oni koji su napravili i virus.
Ti si bolan jedna velika p*zda i ne covjek veliki. Pokusao si na prevaru, kao najveca hinja uci u Australiju. Postuj pravila JADU, nije ti to Srbija da ti se klanjaju. Ili se vakcinisi, ili budi dzek i nemoj ni kretati na put.
Pravna drzavana djelu.
Bojkotovati turnir