Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako već pišete Đoković, a ne Djokovic, onda možete i Cicipas umjesto ovo kako mu se grčko ime izgovara na engleskom. Poštujmo svoj jezik!
SRBIN klikse SRBIN!!!! Stop mrznji
Pozdrav ide u 24%
nije tačno. Srbin može biti iz bilo koje države a Srbijanac znači da je iz Srbije jer je Srbija - bar prije dok je Kosova bila u sastavu Srbije multikulturalna država, pa sad ili voliš Srbin ali bez Kosova i Vojvodine ili Srbijanac što podrazumijeva nadnacionalnu državu. Odlučite se više.
Bravo Nolo slijedi zanimljiv duel protiv Grčkajanca.
Grka. Srbijanac protiv Grka, Milutine.
Srbijanac protiv Grčkajanca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitanje za urednike portala Klix, priznajte da sami sebe smarate više sa ovim Srbijanci i Srbijanac !?
auu kako neugodno za bosanske strucnjake, navijati za srbina koji im je nabio komplekse 25 godina ili navijati za grka pravoslavca koji se nisu izjasnili o srebrenici (nisu priznali) i koji nisu priznali kosovo auuu
Nije tebi lako jarane