Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix rezimski mediji koji inace prenosi ovog
Reče jednom Mate Parlov kada su ga obletali hrvatski nacionalisti da im se pridruži u nacionalizmu i veliki Mate im tad odgovor dade:Kako Ja mogu biti nacionalista kada sam ja prvak Svijeta!?
Nole, reci mu da u Zenici ima firmu Neimari!
Dovedi neymara na piramide ako hoce da ozivi karijeru
Vodio ga Neymar na kuraw3.
SA veći neprijatelj Palestine od cijele ozloglašene Europe i pola svijeta. Jer i među tom hinjskom svitom, masa je država i pojedinaca koji su sve stavili na kocku i propovijedaju istinu (cijela Skandinavija, Španija, Slovenija, pojedinci poput Roger Waters, Eric Clapton, H. Bardema...). U SA ne smiješ napisati ništa protiv saveznika. To je ta kolijevka islama.
Kako je lijepo čuti kad čovjek govori vise jezika, veliko bogatstvo je moći se sporazumijevati na vise jezika.
dobri su muslimani kad placaju...jooooj m r z i m p u d l i c e
Je li to misliš da Nole igra u Parizu jer voli katolike??
govori covjek sve jezike