Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiot - u Njemackoj bi za ovo u zatvor. I to bez maske. Pa, ta su djeca poslije isla dedama i bakama. Konjina
Bošnje hoće da uniste Novaka
usro11111....magarce koji zaražuju djecu treba objesiti !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto ko sto njegov otac kaze da Srbi nisu nikad nikog napadali nego su se samo branili. Valjda su Dubrovnik i Sarajevo gadjali brda iznad i napadali na brda, a Vukovar se samounistio??? Koji su to majstori lazi i prevara
Totalno se pogubio... Vjerovatno nije bio zarazen, pa izlijecen, nije se vakcinisao, jer kategoricki ne zeli, a zeli igrati AO. Ukoliko je i prilozio test-nalaz, neko mu je to "poklonio". Iz ovoga se potvrdjuje, pored nesporne cinjenice da je sampion, da ima i bolesnu ambiciju da, po svaku cijenu bude No.1.
Naravno... kao sto su sve pretpostavke i govorile da je on pod uticajem Dr. Sema, raznih indijskih iscjeljitelja zapravo covjek koji ne vjeruje u koronu pored toga sto je antivakser! Suditi mu za bio terorizam! Ovo je vec bezobrazluk vecih razmjera! Gurbet jedan!
Citava karijera ovog tenisera je obiljzena sa vecim ili manjim glupostima. Stice se stvarno utisak da je neuracunljiv. Svi treneri sa kojim je radio kazu da je izuzetno tesko raditi sa njim. I zaista momak je povukao na tatu. A tata, rataratatata.
U KAKVOM PARADOKSU OD VREMENA ZIVIMO KAD ZDRAV COVJEK PREDSTAVLJA VECU PRIJETNJU ZA OKOLINU KOJI NIJE VAKCINISAN OD VAKCINISANOG OSUDENOG PEDOFILA,SILOVATELJA,UBICE KOJI JE ODSLUZIO KAZNU!! PA KO JE OVJDE LUD?!
Da je imao 16. Decembra koronu, nebi sad mogao hodati a ne igrati turnir… napisao mu lokalni travar da je lafo imao koronu…
Ispravka krivog navoda, 16. je otkrio da je prebolovao koronu, to će da bude sledeća vijest
Da li je ovo nole svjesno bolestan dijelio paketice djeci?
sportista vrhunski, humanitarac vrhunski pa i zato dobar covjek ali mu je pamet ispod prosjeka.. ali ljudi su cudna bica, to sve to on vjeruje mu i daje snagu da bude bolji sportista i covjek. primjer.. piramide mu djeluju kao neki placebo, daju mu pozitivnu energiju jer on to osjeca..
Imao gust raspored a valjalo i potvrdu ubacit zbog vremenskog razmaka. Zabrojo se i eto šta se desi.
AO je dobio pismo od ministra zdravlja 22/11/21 da teniseri koji su imali Covid i koji se nisu vakcinisali u tih 6 mj poslje dobijanja Covid-a nece moci da udje u AU ako ponovo dobiju Covid… on je navodno ponovo dobio Covid 16/12 pa je AO ili sam on nekako zasusko da je prije imao Covid… nema sanse da on ovde ostane, Aferim
Kako je ovo odvratan lik
imao je coronu, ali posto nije trebao nikakve mjere predostroznosti preduzet, nalazio se tu gdje se i nalazio... ja i?
Boljeg sportaša a glupljeg lika majka nije rodila.
E moji srbi