Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piramida je čudo! Svaka čast Nole, sretno u finalu, voli te Bosna!
Zasluženo Nole. Svaka čast!
U pravu si majmune, nije najbolji tenisac svih vremena, nego je daleko najbolji tenisac svih vremena…
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
KAKAV MEČ !! VISOKO JE VISOKO
Pozitivni ioni braca
U nedelju ce Srbadija opet da rafala ako ovaj Albanac osvoji Roland Garos
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trebate li hitan zajam? Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni ...
cestitke iz slobodne Hercegovine
bravo dzole
Nek si nabio svrbiguza
Idemo!!! 💪💪💪
Ko je gledo otvaranje Eura umjesto ovog meca zahebo se. Bravo Nole. Nole je primjer srbima da se ugledaju kako biti covjek - nenacionalista, neopterecen, dobar covjek, gradjanin svijeta.
Je li k tome u cast poljubio drazinu rakiju, i orden koji mu je urucio licno laktasenko iz rep.smrdske.
Nacija koja vjeruje u cuditvornost visockih piramida, i za najvecu masovnu manifestaciju slavi cevljanovicku koridu nije bolje ni zasluzila...skupa s N.DJ. i njegovom krasoticom olivom..
Ajdi brate nole odmori se , pa uzmi taj frenč napokon👊
Gledao....igrao je fenomenalno...svaka cast lave!!
Ko je jucer umro, dobro se zajebao! Kakav mec! Bravo Nole! 💪🏻💪🏻
To Djole, sad il nikad! Energija iz Viskog radi ko dobar dan...
To Djole, sad il nikad! Energija iz Viskog radi ko dobar dan...
WTA 250 - Nottingham - trava - Nina Stojanovic igra Danas u polufinalu
Nema šta, zasluženo. Ogroman sam navijač Nadala čitav život, ali se mora odati priznanje Đokoviću za sinoć. Nekako je Đoković tokom čitavog meča bio daleko brži i svježi. Rafa sem prvog seta i donekle trećeg je izgledao nemoćno. Đoković će osvojiti i Wimbledon, a onda bit će opet krvi njih dvojice na US Openu. Ne treba Rafu nikada otpisivati, čovjek je najborbeniji sportista svih vremena i poslije onolikih povreda u 35 godini drži ovakav level.