Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo traim po srbijanskim portalima tekst i sliku s rodjendana Amre Djeko nema ni jedne recenice ni slikecudno?!
igrat ce on i wimbldon
kakva je igracina je dokaz da i u ovim godinama moze biti lagano top 20 teniser ali sumnjam da ga to zanima, neka pokusa uzet to zlato iako od toga nema nista i nek se oprosti ,nema sta traziti u buducnosti sa skoro 40 godina protiv Alcaraza , Sinnera i ostalih mladjih igraca ...
cemu minusi , nesto sam pogresno rekao? ili ne smije se pohvaliti srbin nikako? ps- bosnjak sam
Novaka bas gotivim i drag mi je i kao sportista, a i kao covjek. Medjutim, pjevanje mu nije jaca strana. Svu srecu mu zelim u daljem takmicenju, kao i u privatnom zivotu. Nikad nisam zaboravio da nam je pomogao i milione dolara dao tokom onih poplava. Ljudina!
Idem na Radio Sarajevo da komentarishem, mogu opisati nasha slova, chak i cirilicu , AI me ne zeza. Uz to i manja guzva, ako izuzmemo komsijsko susjedne trolove.
Juhuiuu klixe Bas ste nas orosili informacijom o dnoletu