Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ok potrebno je se vakcinisati zbog sebe i zbog drugih ali isto tako moramo poštovati i mišljenje drugih kojih je strah ili jednostavno ne žele da se vakcinišu al ovo su nasilne metode i normalno da je otpor sve veći. U ovom slučaju jednostavno dovoljno je bilo ustanoviti dali je Đoković zaražen ili ne ako nije kome zdrav čovjek predstavlja prijetnju kad i vakcinisan prenosi zarazu.
Pa dobro je vise… svake 2 minute vijest o Djokovicu… smoriste vise
srbska posla ali neće to moć proc u australiji
Stvarno ste više dosadni s njim, on misli bitan je pa će ga pustiti da hoda nevakcinisan jest ali malo sutra pravila su za sve ista....
Otac mu je baš negativac. Koji paranoik... nadam se da će vlasti biti dosljedne i da će deportovati Novaka.
ispratite sutra svoj trending kad vam bg sindikat i danicom budu na vrhu. u podgorici juce vatromet amfilohiju, stiskajte i djokovica i sve nas a imacete sve veci otpor. lepo je reko nama onaj debilni kralj aleksandar lud smo mi narod. plakali bi da ste u nasoj situaciji ali dobro lepo je reko dodik tu su mi kinezi i rusi ne treba mi vise niko a vucic kopa zlato darko na slobodi milijarde se obrcu. sami ste sebe uvukli u onaj svet koji ga stalno spominjete ;)
Koliko mržnje,dobro nas Bog ikako drzi na životu strašno, sjetise čovječe da si prah a da ćeš se u prah ponovo pretvoriti! 🙄
Pa kako vas vise nije sramota, konstantno pokusavate da ocrnite covjeka koji je medju 3 najvecih sportista ikad, svaka druga vjest o njemu, s dozom prezira i likovanja na ovu situaciju! Stidite se guzice kad obraza nemate!
Ma nije tačno ali kad jednom objave šta imaju više, petnaest puta pišu o njemu ali on je nebitan lik ko i svaki drugi mi ništa od njega nemamo svoju pobjedu u tenisu jedino on naplaćuje..lp
Ne zanima nas ovaj raspali serbocetnik
28. aprila 1967. bokserski šampion Muhammad Ali odbija da bude primljen u američku vojsku, nije zelio da ide u vjetnamski rat, i odmah mu je oduzeta titula u teškoj kategoriji. Novak Đoković je Muhamed Ali naseg vremena i primjer borbe dobra protiv zla.
Nikakve veze, ali nikakve.
ma nek je kazna kolika hoce to nam je tura od par desetina kila belog toliko droge proda prosecan srednjoskolac u srbiji
Provuće se krezzo Deportovani, eto vidjećete. Ovo ko respiratori. Sve sama muljaža. Nema se žaliti kad se Fadil ovako izvuče iz hapsa. Sve po pravu i pravilima.
Nakon skandala oko falsifikovanja testa ili jos gore pojavljivanja u javnosti, a bio zarazwn, tesko da ce proci bez kazne. Drzave koje njeguju vladavinu prava tesko da ovo progutaju. Dobar covjek, ali neko ga je iz tima naivno doveo u ovu poziciju
Svi njega osudjuju a niko fasisticku tvorevinu Australiju koja je svoje stanovnike stavila u moderne koncentracione logore.
Ja da sam na mjestu Noleta, toliko uticajan i finansijski kralj, bojkotovo bih australiju i sirio mrznju protiv nje na svakom koraku. Ionako je puščara puna zmija otrovnica, paukai uzasne obale koja krije ajkule ubice. Kao da on ovisi o drzavi psihopata. Koja god drzava prema svojim stanovnicima uvodi bolesne mjere zbog ove pandemije straha, to treba zaobilaziti i bojkotovati na svakom koraku. Debilstralika I Novi Debiland isti su.
“MisterXYZ” - a sad da ti ponude ne bi trcao da selis u Australiju, gdje vecina ljudi ima svoju kucu i zvi idobnim pa cak i luksuznim zivotim. Uzivo na toplim suncu i divnim plazama. Ako ne trazis pauka i ajkula ne traze ni oni tebe. Imam orijatelja u Australiji. Kaze da je najbolja i najljepsa zemlja na svijetu. I danas je takva bez obzira sto ne pripusta illegane posjetioce sa laznim vizama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boli ga tuki, moze mu se
Mislis turnir Australia Closed.
Tako se to radi u uredjenim drzavama,a ne kao kod nas slave nekakve neustavne izmisljene praznike i niko nista.