Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce vijest da su oduzeli medalju onoj paraolimpijki zbog toga sto je na sekundu ispustila konopac da pomogne vodicu, cak u neku ruku usporila u utrci i izgubila koju sekundu, a konopac ispusten na max 2 sec. A ovo sad kao slucajno. Tako je na ovoj planeti nije zasto i kako, nego ko je.
Po cemu je ovaj najbolji na svijetu Vjerovatno Po manipulacijama nedozvioljenih sredstava
corriere de la serra de la katolico uno drogga ui mussolinni sei no problemo alla EU ,una katolische organiozzacione. Droga e grosso problemo per Djokovic,per non che katolischee...
Sjećsm se kad je Čilić bio u sličnoj situaciji, doslovno su ga razapeli, a jedini mu je Đoković pružio podršku, a vjerujem da se i Noletu to dogodilo isto bi ga razapeli, a vjerojstmo više ne bi mogao mi temis igrati.
Ne samo da su primjenjena dvostruka mjerila, nego su sami sebi "skočili u usta": kaznili su igrača koji "nije kriv". Zašto tako drastično kazniti tenisera koji "nije kriv".???
Da je slucajno sa istoka dobio bi zabranu igranja 10godina
Uzeo je nesvesno. Podmetnuli mu u pastu za zube. Za ovo bi Noleta rastrgali.
Onda ce svi "slucajno" poceti unositi dopping i sve ce izgubiti smisao kao sto sad vec jeste