Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve igrači iznad 200, a on ih šamara
Ovaj turnir osvaja i onda na sljedecem gubi u prvom kolu!!! Zapamtite dobro ovaj komentar jer u prvom kolu na njemu ce biti mala kvota!! On to ne propusta da zaradi na kladari!
Brrankis, kojeg je porazio u prethodnom meču, je njegova stara rana. Nisam siguran al mislim da je ovom pobjedom protiv njega došao na pozitivan skor sa njim.
Gazi ? Frajer jedino moze pobijediti kad mu neko preda mec ili eventualno neke challenger meceve nebitne.. On se ne bi smio nazvati sportistom pogotovo ne ovog sporta, zbog svega sto ga prati u privatnom zivotu
Čelendžer igrač
To Džumi sretno dalje.
Neka svi predaju i eto titula
Predace Dzumi kad provjeri kvotu kao što je radio na početku karijere...