Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prednost domaceg terena 😎
Dobar kod kuce
Ovaj definitivno namjesta meceve... Toliko nevjerovatnih prekreta u njegovim mecevima da mi je nevjerovatno da ga ne istrazuje teniska asocijacija... Najjace mi je bilo jedne godine vodi protiv Karlovica 5:1 u 3 setu, pa Karlovic vraca dva break-a i pobjedjuje u tiebreak-u😂😂😂... Ne zanima me njegov privatni zivot, al njegovi teniski mecevi i porazi od nekih anonimusa "smrde"😷😁 na prevaru!
Zasto ne pisete o Basicu koji igra fantasticno u Splitu? Mozda vam ne placa dovoljno kao Dzumhur, ali ipak je red da objektivno ispratite oba tenisera, Cestitke za obojicu.
I moze pobijediti samo na ovim seoskim turnirima. Poyy
pobjeda za pamecenje Đuma, nek si hin potamanio , nek tenis vidi kako se igra nirkovic more samo da sanja tvoj ugled i stav i slavu
Prodajem motke za plastenik
Sredile mu srb. starlete da dođe do polufinala... Kae kad već ne možeš igrom, odvućemo ih mi u krevet, pa će te propustit i osvajaš turnir 100 %...
Pustio ga brata ba, pa nije meca dobio ima dvije godine...
Dzumhur slab teniser a ima milione -kako? pa fino.Ode u kladionicu i okladi se da ce izgubiti- i stavi 100.000...sutra dodje u kladionicu i podigne dobitak-Majistor za svoriti priliku da zaradi!
I onda mu stave narukvice... Nije to baš tako kao što ti misliš.
Tip je drugi reket BiH, prvi je SDA!
Što mrzite ovoliko ovog čovjeka?
Zato što živi u Beogradu, smatraju ga izdajnikom. Strašno koliko su puni mržnje..
Snijeg ce
Mora u BGu da osvoji kako ga je poprimio ko novu domovinu