Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osvoji li se na ovakvim i slićnim turnirima bar 4- 5.000 zna li neko ? mislim na pobjednika ovakvih turnira ?
Zavisi od kategorije. Konkretno, pobjednik ovog turnira će zaraditi 11 200$, a u slučaju da izgubi sutra u četvrtfinalu zaradit će 2 270$.
Pazite samo naslova!!!!! Dzumbhur se obracunao sa < HRVATOM>????? Znaci ne koristi ste ime tenisera vec se mora naglasiti da se radi o hrvatu ili srbinu. A sta je i ciji je Dzumbhur??? Mogao je naslov, Bosnjak ili Bosanac se obracunao sa Jozom!!!!!
pasce
Si ti.
Ovaj ce turnir osvojiti ili doci do finala i onda zapamtite sad dobro sljedeci turnir koji bude igro ispada u prvom kolu! Jer ce na njemu biti kvota mala!! Pametnom dosta
pa i danas da je na protivniku bila kv. 3 i vise, Damir bi izgubio mec.
Bravo Damire.
Pa koliko ovaj turnira igra, nema ni hevta kako je izgubio od 700 i nekog igraca.
Pa svake sedmice drugi turnir igra.
Dzumhur je nakon dugo vremena u odlicnoj formi
Sve dok na protivniku nebude kvota od 2.8 pa navise, tada Dzumi pada u formi. Interesantno.