Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džumi, otvori kafić. Može se zvati Wimbledon.
Pita ga zena gdje si a on "ma evo klasika, Wimbledon"
Sve kao po običaju. Gledao sam meč. Svi mu krivi, uvijek je neka nepravda prema njemu, zbog čega se konstantno nervira i raspravlja i svađa sa sudijom. Na kraju će još ispasti da je faktor sreće odlučio da Gaske dobije meč.
Karina od tenisa ali jbg ima vise nego ja ,u svemu mu zavidim opet
I jeste se raspisali o njemu kao da je u finalu,
Nek mu sudija nije kriv
Ma lik igra kladaru garant
Kad izgubis poen, skoncentrises se, prodises, zaboravis na taj poen i nastavis dalje. Ako se non stop ljutis posle svake greske, onda bolje odustani odma. Ima mentalitet kao neki klinac od 10 godina.
i ovo mu je bilo previse... bolje da se prijavi na neki amaterski sturnir veterana... znam svjestan sam da je zaradio koliko ja necu za 2 zivota ali zasto mu posvecujete ovoliku medijsku paznju..
Jebaiga nece te pa nece, sa tvojim mentalnim sklopom realno nije tenis za tebe
Dobar rezultat
Gledam meč, frajer nakon svakog izgubljenog poena nešto negoduje, ne zna ni on šta mu smeta, al eto bitno je rukama odmahivat i sudiji se obraćat.