Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato vam i nedaju da udjete u EU
A oni kao hoće?
Da ti nisi dosao na utakmicu i time izvrsio pritisak na igrače Turci bi pobjedili!?
Fašizam
U izjavi za novinsku agenciju Anadolu, Erdoan, koji je spontano otputovao u Njemačku HAHAHAHAHAHAHAHA
veca kazna je to da 30% Njemacke i Holandske reprezentacije su rodjene van Turske (tj u Njemackoj i Holandiji) .. imate najvecu diasporu na svijetu a da vam ne treba vize za EU bilo bi vas jos vise po Europi.
jbt kad vidiš neke druge predsjednike da dodju na utakmicu,smiju se, masu navijaju...,a ovi nesto namrsteni,zajebani
Iiit shyytt!!!
Sta kaze Bakir i SDA...
Kaznjavaju se samo muslimani
Napraviti jednu ligu za ove diktatore
Jos se i u sport mjesaj
Šta ćemo sa 3 prsta od komšija,?
Pravila ne važe za sve, to upravo vidimo. Za koga važe i ne važe Rezolucije UN, npr? Eurosong, Ukrajina, Gaza, novinarstvo, YT ...?
Brko, ovdje je rijec o fudbalu. Zašto uvijek likovi poput tebe traže neki razlog za politiziranje. Na terenu se sve dokazuje i sve vidi.
Kazne Turcina sa 2 utakmice zbog podignutih ruku a Belingem se uhvati za medjunozje i pokaze to publici i nikom nista.
Od drzanja za kit ne lete glave
Taj pozdrav pokazuj samo u turskoj i problem riješen. Sport i politika se razdvajaju. Da li fudbaler prima platu da igra ili da vodi politiku ?
Viva velika Turska