Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto slavni Klix nije dozvolio komentare na smrt Slave Kukica koristim ovaj prilog da izjavim saucesce porodici,umro je veliki covjek i antifasista borac za ljudska prava i znalac pocivaj u miru Slavo!
da, dobri fini pošteni umiru, a politički neljudi žive i uništavaju nam živote
Tačno. Napustila nas je jedna dobra duša. Uvijek pozitivan, intelektualac, britkog uma i riječi, jedan od onih koji je davao nadu sludjenim narodima na ovim prostorima. Saucesce porodici i pokoj velikom covjeku i profesoru Slavi Kukicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sta ako je, sebi je
Ko god pobijedi u finalu,nas je .
dzumi opet popularan nakon 10 godina namjestanja.
Kako se riješio gubare preporođen
Dzumhurbaškane, bravo!
Kljixe, valjda se trgnuo a ne "trznuo".
Kod kuće je najlepše !!
A da je tako vi bi davno otišli odavde.
......natrag kući, malo istočnije, naravno.
Sad ce ga opet saletit splavaruse jer je se vratio u top 100
bravo majstoreeeeeeee
Bravo Damire.
Da nije kakvu opet beogradjanku zbario