Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak je brend treba priznati.... najuspješniji sportista svih vremena prostora Balkana...neznam covjeka licno da bih komentirao nacionalizam
Trozubi SNSD divljaci i svjetski osudjeni teroristi u genodicnoj tvorevini vjeruju da mogu upravljati i odlucivati nesto u BiH, da primaju platu u Sarajevu i Federaciji a da mrze to isto, da drugima namecu svoje datume i antiustavnim djelovanjem narusavaju mir u cijeloj BiH… Tragikomicno.
ne znam, odvojeno se pise, osnova gramatike
Gospodski i kolegijalan gest gospodina Federera , čovjeka koji je igrao najelegantniji i najljepši tenis ikada viđen. Svaki poraz je podnio bez ikakvih blamaža ( lomljenje reketa, psovki i sl),uvijek je poštovao protivnika. Đoković u svim ovim današnjim mladim teniserima nema konkurenciju, sve je talašika za njega osim možda Alcaraz.
Nadal čuo Debilix pa pohitrio da mu čestita čak i objavu i story da postavi,ali ovi samo ganjaju Klikove....
A djokovic je Nadalu odmah cestitao, nikad Nole nece i ne moze biti istinaki broj jedan jer ima pijacarsko ponasanje.
Nadal je uvijek bio takav... Ljubomoran. Federer je masina, pored Novaka odmah najveci svih vremena, najljepsi tenis ikada igrao, sa takvom lakocom.
Eto da nije cesritao, mi ne bi znali kakav je gospodin. Smijesno.
Jer Novak nije Nadalu cestitao njegov rekordni Grend Slem..
A zasto bi kad je nadal javno trazio da se izbaci nole zato sto se nije cijepio. Samo tako je dosao Nadal do 22 GS.
čiča draza u time Break-u…
Šta je trebo Nadal, dignut 3 prsta sa kokardom ??
Nije duzan da cestita nista. Nole je cool, Ali njegov otac je cedo, i to je cinjenica. Mrs, Mrs!
Pola ovih minusa su ko fol gradjani BiH. Ovcice koje fasisti zatvaraju u tornjeve.
Koliko vi mrzite Nadala to je nevjerovatno, svaki clanak o njemu je neka kritika
Upravo suprotno. Nema mrznje prema Noletu, ali ponasanje porodice, velicanje zlocinaca, agresora i slicni postupci ne idu u prilog velicini kakva je Nole. Ne znam zasto ljudi koji su bogati, poznati, padaju na primitivni nacionalizam