Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliku hajku dizete, pa ljudi to je SPORT, fairplay itd...kakve veze tenis ima sa sakom sociopata, diktatora i cega vec...
@gooUser1645080895 Nije to samo sport. To je COJSTVO kako kazu nasi Crnogorci. I toga nam fali gdje god se okrenes. Volis sebe i svoje, ali poštuješ druge i njihovo. Nemoj drugom sto ne bi volio sebi. Kud ces bolje!
A da malcice ne priseravate?
ovo vam herojski čin? ovo je znak ljudskosti koju bi trebala pokazati svaka normalna osoba, a herojski čin bi bio da je skočila u nabujalu rijeku da je spašava i sl.
Darija ne zivi u Rusiji vec godinama. I kao pripadnik LGBT populacije nema nikakve veze sa Rusijom jer je odbacena a pogotovo ne sa bolesnim rezimom.
pa ja svaki dan nekom nesto pomognem, slabo ko da kaze hvala, a neko uradi nesto banalno, i odmah postane zvijezda.
Dokaz da i među Rusima ima normalnih osoba ...
Nikakav to herojski čin nije nego je to ljudskost, a ljudskost nam je svima obaveza. Donijeti leda uganutoj nosi. Ne vjerujem da će je zbog ovoga Putin dati streljati.
Ova ce zavrsiti u Sibiru kad fasista Putin ovo vidi.
To je samo sport i tu politika nema sta da trazi.
Herojski čin?!? Ja mislio dala joj bubreg...
Ja herosjskog podviga haha