Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Dodika, da odmorimo od ovoga
sace kad krene kampanja molicemo boga da prestane
Zašto oni koji su 2x vakcinisani moraju imati dodatno negativan test u Njemackoj ???
Saga i sapunica "Djokovic" tek pocinje.Vizu dobio 18.novembra,zarazio se 16.decembra,mozda Osmanagic moze ovo objasniti.
Nakon najnovijih saznanja da je kao navodno pozitivan bio u javnosti i to bez maske, najbolje bi bilo da se sto prije vrati kuci. Uredjeni sistemi ne dozvoljavaju nedorecenosti, sumlje i manipulacije. Nole je kao covjek i igrac Velicina, ali u ovom slucaju, to mu ne vrijedi
Dajte Covica, da odmorimo od ovoga.
Ubijate vise sa ovim oko Djokovica! Njegov izbor i njegov problem
Pa ciko je samo radio svoj posao. Nije on kriv sto djokovic ocekuje poseban tretman. Nije ti ovo bbBalkan, druze 😝
Doba smutnje, ovo je klasičan primjer.
Zovite Asima ako boga znate!!
Rules are rules…
genocidas, kao i lokalne BiH posrbice.
Zar je toliko bitan ovaj Dzokovic? I njega je vise sramota koliko tuse svi s njim.
Australci su pojeli 💩 ko sesir. Njihov novinar je rekao da su uprskali stvar i da su sami sebi i AO napravili veliku stetu sa brljotinom prema Novaku.
Sve je kristalno jasno: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2330930&index_ref=key_topics_m Medicinsko izuzece ne uzima u obzir je li prebolovao koronu. Ako nije imao med izuzece( zbog alergijslih reakcija propisanih od njihovog imunoloskog instituta) ili nije 2x vakcinisan, nazad.
Ispada u Viktoriji se slavi 9. januar a u Australiji je protivzakonit. Tukne mi ovo da je baš 16. decembra bio pozitivan, ali ako uspije da preyebe i njih i njihova pravila na ovu foru, u njihovom licemjernom stilu i još ovjeri prevaru na sudu, kapa dole. I još dalje ako uzme turnir ... epski podvig, kolektivno duvanje anglosaxa, neopisivo.
Ma treba u ovo uključiti Mirnesa Ajanovića, ima sve da riješi...
Djokovicu je i dalje premekan jastuk, dva puta je zavo recepciju… cekamo sta ce se desiti… prenosi CNN, BBC, FOX…Informer, Klix…