Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donna igra tenis života ove godine. Čestitam zasluženo finale.
Lahko je u tenisu osvojit. Hajd osvoji u nargilama
Kraljica nasa Slavonska
Madonna
Zna Biden da zeli Netanyahu da uvuce u rat Iran i Ameriku, jer Nety zeli da Amerika bombarduje Iran, jer to je jedina drzava koje se Izrael "boji" pod navodnicima, sve ostale arapske drzava su ili potplacene marionete ili miki maus snage.
Fun fact: Međugorje ima više medalja od BIH
Ima i od Hrvatske
E Lana, Lana, odbiješ nastupati za 2 reprezentacije koje žanju medalje i izabereš jednu koja ne bi osvojila ništa ni da je za nju nastupao dream team u košarci. Ima tu nešto karmičko zašto ova zemlja nema medalju.
Savršeno.
5 drazava nema niti jednu medalju na OI , niti ljetnjim niti zimski a medju njima BiH , toliko o nama i nasim vrijednostima , hahaha
Pa dvije vise u kucama u Medjugorju
Zasto ste zabranili komentare na vijesti o 'zenskom' boksu gdje je talijanka predala mec Alzircu sto boksa sa zenama?
Pozdrav za sve Hrvate i svaka vam cast sto imate ovakve sportiste, ja se nazalost ne mogu radovati kao vi jer moje Sarajevo ispadne u 2 kolu najlosijeg klupskog takmicenja, jos jednom cestitam vam,pozdrav
Da su svi ljudi poput tebe čovjek di bi nam bio kraj
Hrwatska 4 medalje, 2 zlatne na ovoj olimpijadi do sada. Koliko je ono B1H do sada ovojila ikad. Tako je to kad navijaš da HNK iz Mostara izgubi.
Kako god bilo, ti si opet BOSANAC naš hahaha, a usput cestitke Hrvatskoj na medaljama, i navijat cu za Donu da uzme zlato. Sad kontaj ko mrzi, a ko ne. Ti ili ja ?
Kakve veze ima domaci klub iz Mostara (BiH) sa brojem osvojenih medalja za Hrvatsku na OI? Ama bas nikakve :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Dona i svaka cast Hrvatskoj,mi smo prokleti u sportu i ko god nas prokleo nije bgm fer,jednostavno neka jaca sila neda nam da se radujemo u sportu...
vavrinka najzasluzniji
Donna je u top formi... svakako zaaluženo, uzmi i zlato za nagradu!!!
Bravo Dona
Ona hrvatica a ne hrvatijanka, a Srbe nazivate srbijancima... Stop mrznji klikse
sami sebe tako nazivate.
ne Srbe nego građane Srbije, stvar gramatike...
bravo dona. bravo hrvatska.