Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski/ Hrvatski Andre Agasi, ziv bio Ivane... Uvijek je imao neku pozitivnu vibru ❤️😎
Legenda I covjek. HDZ ovce ga uvijek mrzile jer je bio jugonostalgicar. Srbima bio.trn u oki pogotovo nakon sto je odbio dzokovicev prijedlog da igraju u BL a onda odigrao u Sarajevu.
Čuj jugonostalgičar. Koje nebuloze pišeš, daj se ne sramoti.
@Goo....tako mudro zbore samo HDZ Ovce, dodikistanci ili SDA uhljebi...koji li si?
zli Srbi ali ipak preko Beograda ka Madjarskoj :) mjesto se zove Zaluzani a ne Luzani i masovni egzodus Hrvata iz BL poceo je nakon "oluje" kad je protjerano 250 000 Srba od kojih su mnogi pobijeni i od strane Dudakovicevih vojnika,postoje i snimci likvidacije krajiskih Srba i jos nesto BL nije bila blokirana vec su postojali kontrolini punktovi i svako je mogao uci i izaci u grad kad je htio.
Kaze Ivan,tad se iz Banja Luke moglo izaci samo humanitarnim avionom. Jest,ali ko je imao para i veze medju chetnicima.Sto nisi izlazio u Travnik preko Turbeta i Vlasica,pa da te gadjaju i trcis na lutriju? Ili na Bosansku Gradisku,pa da te odvedu na stadion Kozare,pa te skinu do gola,tako da ne mozes nista sakriti?Ili preko Rače,pa da te prebiju? Cuj bilo mu jako tesko avionom? Razgulili ste vi puno prije prave igranke.
A kladio bih se da je rodjen u Banjaluci kao i ja.
Ljubo je gigant, car i jedna od najprijatnijih osoba u svijetu tenisa i sporta uopće. Kapa do poda veliki ćelavče.
šta na to sve kažu srbi, jel Ivan laže , ili su srbi stvarno terorizirali svoje sugrađane koji im nisu bili po ukusu , a sve po direktivi slobe i šešelja....?
Majka mu muslimanka, zena mu muslimanka, rodjen u Bosni, prvi put otisao u HR sa 13 godina ...... a on ne igra za BiH. Kome ova reportaza ...
@gooUser1692460847 ... otisao je i (rodjen) Pjanic u LUX, Salihamidzic i Glavas u GER pa nisu igrali za njih
Protjerali ga srbi!!
Nema mjesta od rodnog mjesta , možete otići u sva inostranstva ali nigdje neće biti sjećanja onih najdivnijih sjećaš li se kad smo tamo ono sjećaš li se kad smo tamo ovo. Samo što bi volio znati dal postoji još igdje na kugli zemaljskoj država u kojoj ljudi koji su rođeni biraju druge države da predstavljaju i govore da su te države njihove a više ja od njih puta bio u Hrvatskoj ili Srbiji, takvi debili ni ne kontaju da obezvrijeđuju samo svoju imovinu