Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je da bez vakcine nisu mogli da igraju turnire u pojedinim zemljama a doping može uredno. Svijet je davno otišao u neku stvar, a ovo samo ide dublje valjda.
Prvo neka zatraže suspenziju Američkih sportista koji se dopinguju. Izgleda da samo oni imaju pravo na to i da budu bez sankcija.
Mislim da bi bilo pošteno da dobije suspenziju, tj bilo bi pošteno da je već suspendovan i nisu mu trebali dozvoliti da igra US Open. Ovim samo sebi pucaju u nogu.
Pa to bi bio jos veci cirkus, oslobodis ga suspenzije pa ipak suspendujes
Sinner je fin momak ali mnogi drugi prije njega su suspendovani iz istih razloga. Ili da se promijene propisi ili da ga suspenduju, ali promjena propisa tek nakon suspenzije.
Steroidi za misićnu masu,.. pa Sinner je mišićav ko moja kćerka.
Nemaš ti pojma
Iskreno mislim da je sve svjesno radio,bez dokaza ali mi nesto govori da ovakva glava bas to radi,nema izgrađenu mišićnu masu i mnogo je mršav.Mozda grijesim
Svi su jednaki, samo su neki jednakiji od drugih :)