Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ga ovaj njake..gospodski sport pa najteži... kao netko ko je trenirao veslanje, kosarku, nogomet itd. odgovorno trvdim da sam jedino nakon vaterpola bio aposolutno polomljen...eksplozivno plivanje non stop..izrazito grubi kontakti i hrvanje.. potapanje i udarci ispod pojasa pod normala...ovog mudraca da je bacit u bazen vadili bi ga na respiratore
vaterpool , trwba pogledati jedan njihov trening i sve ce biti jasno
Gospodin ne kuži baš kako to funkcionira. Ako meč može trajat 4 sata i više, onda je sport dovoljno lagan da je to moguče. Reci ti nekom nogometašu da igra utakmicu 4 sata i pitat će te šta pušiš
Naučno dokazano da je boks najteži a nogomet ili 2. ili 3. najzahtjevniji. Fizički i mentalno. Košarka, rukomet i slično ima puno izmjena i nema puno trke zbog velicine terena.
Ne moze nista biti teze od fudbala, naucno dokazano, valja trcati 90 minuta, svi koji misle da je jednostavno, nek probaju.
fizički mnogo zahtjevniji je rukomet...uz jonstantno trčanje..tu je i guranje, čupanje udaranje, hrvanje i sta sve još.
ne znam koji je sport najtezi ali tenis definitivno nije. To je prvobitno bio sport za gospodu, nece oni sebi napravit tezak sport realno😂 od 2h kolilo traje u prosjeku jedan teniski mec pola od toga stoje u mjestu dok serviraju.
Hrkljuš, dokazano prije vise od 30 godina.
Trenirao sam kosarku i imao 3 treninga dnevno i mislio da sam prespreman, aonda sam probao da igram vaterpolo i umalo se nisam ugusio... Ko god misli da vaterpolo nije najtezi sport na svijetu neka proba pa ce da promijeni misljenje... :)
Biciklizam. Sjedi i vozi ga 5h po Alpama i 200km, a sutra vec nova etapa od 180, a prekosutra od 220 i tako 25 dana
Hokej na ledu je pravo težak sport
Tenis sam trenirao u Ahrensburg Germany.Trener 53 godine a ja 25 ...Satro me na treninzima i nakon 2 mjeseca sam pao..Nisam mogao vise .Zaista je tezak
boks, bodybuilding su mnogo teži.m da ne polemiziram i pametujem jasno je
ne brukaj se