Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10000 Eura? Kakv je to turnir, nadam se da je pokrilo troskove.
ne sikiraj se ti za Dzumija, pametno je on iskoristio ovaj mec i van terena.
Veci nagradni fond ima turnir u Kiseljaku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako nisu placeni putni troskovi i hotel, a vjerovatno nisu, ovo je mizerno, koliko li onda zaradjuju oni preko 500. mjesta na ATP ljestvici
I kad plati troškove možemo sigurno više od pola ostati.
@gooUser1721760631: Ne zaboravi da se na to placa porez, kod ovako javnih primanja je tesko zatajiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah ne moze mu bit ni za alimentaciju
Premalo, dok plati troškove , ostane možda mu jedno 3000 evra. Godine stišću, mladji dolaze. Ako ne bljesne u naredne 2 godine to je to. Kad kažem bljesne, mislim na neki atp 250 ili evetnualno atp 500, i prođe par kola, da zaradio bar 100.000-200.000 km, to je već druga priča. Ili neki možda GS 2 pretkola da prođe, ali to nije njegov kapacitet i domet. Samo ovo, atp 250 , polufinale finale. Pa da kane koja jača parica.
Sad će on to sve uložiti protiv sebe u prvom kolu narednog turnira.
kako je krenuo lovu da žanje vratiše mu se žena uskoro
e jest zaradio...
Naravno da su pokriveni troskovi. Mozda ste culi i za sponzore, Muzuno i slicno, ono sto nosi i reket kojim igra. Pa i BHT mu je sponzor. Ovo su mali turniri, ovaj je jos i jak kakvih ima. A plasman medju 100 garantuje dodatna primanja.
Pokriveni troškovi puta jesu sigurno ako on plati.Đoković se javno zalaže da od tenisa ne žive samo oni top 150 na AtPu.Koliko se tenisera žalilo da moraju snositi svoje troškove puta i ne mogu živjeti od tenisa tako da ti ta konstatacija je fula.
Dovoljno da se jos jedna sponzorusa zaljubi u njega!
krvav je to lebac , nema socijalno, nema topli obrok
sad ce sponze
a trenera placa 20 znaci u minusu je 10
Pa to je chelenger turnir,to igraju samo pocetnici uglavnom ili kad se vracaju u formu,odigraju jedan.
Haha ovi ljudi ovdje kako pišu da je to malo,a više od pola BiH ne može toliko zaraditi za godinu dana a on to zaradio za jednu sedmicu.Pa to je skoro 1700 KM mjesečno,što je dobra plaća za BiH.
Karat,hodel,trener,porez na nagradu itd.Kada sve sabereš možda je u plusu
Sta znaci kad ostavis onu plastiku od zene. Sad ces morat igrat do penzije da platis alimentaciju i zivot na visokoj nozi dok drugi g..e.
Nisu više zajedno?
Eto imat će za votki u Sarajevuuu
10k? Pa dok poplaća sve, ostane mu za kebaba i karte nazad.