Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je čist onda ne treba da se buni i odbija testiranje.Vrlo jednostavno.
Balkanac satire Evropejce u bijelom bogatom sportu treba mu spomenik dignuti
Ovaj balkanac se trpa neposrtedno prije meča u barokomoru gdje za pola sata napuni krv i mišiće ekstremnom količinom kiseonika i na taj način dobija superiornost. Nedovno je postao sumnjiv kad je otkriveno da na prsima ima bežični uređaj za mjerenje saturacije, povezan sa timom koji mu signalizira kad je počeo gubiti snagu
Đoković je prevarant, koristi barokomoru neposredno prije nastupa, i na prsima nosi bežični uređaj za mjerenje zasićenja krvi kisikom
dobro neko rece, posto mu ne mogu vise nista, sad ce mu namjestit da je pozitivan
potpuno je u pravu
Opleti po Đokoviću i eto te u svim medijima. Najlakši način da uhvatiš svojih "5 minuta slave". Postalo je pravo popularno.
nije se jednom nakon medicinskog tajm auta vratio kao supermen
Ne daj se Djokovicu i oko tebe su bjelosvjetsi hostapleri koji ti nezele dobro....
on je dopingovan srpskim nacionalizmom i šovinizmom i tu nema ljeka
U asortimanu doping proizvoda, postoje proizvodi koji se mogu otkriti tokom izuzetno ograničenog vremena. Ako ne obavite provjeru prije početka takmičenja, vrijeme dok se takmičite vam omogućava da eliminišete tragove doping proizvoda. Zbog toga je uvedeno testiranje prije takmičenja. Nerealno je da je upozoren. To više nije nasumična provjera.
Covjek 100% u pravu!Djole misli da je bitan...
Ne konta djole da je on uposlenik.. dobro placen, ali ipak uposlenik u showbiz
Hm, odoše 24 Grand Slama.
Čovjek je govno al je u pravu oko Đokovićeve ciganije
Krenulo je ovi kome se na kosti naslone i kosti glodjaju ima da mu oduzmu sve titule
I Lance je najbolje pedalao po Francuskoj dok ga nisu uhvatili.
Krha se "nole" svim i svacim redovno samo sto dobro prikriva, zato mu se sad gace tresu kad ovi mijenjaju procedure testiranja.