Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ala se brat nalupa gluposti...Pa Novak je prvi apelovao na to da rat prestane, da tu nema pobjednika, da svi gube...
Klixe, po čemu je ovaj legendaran?
Srbi izdajnici uvijek bili, eto im rusije
ja moram biti protiv Srba..tako da navijam za Španca
I meni je
Ma teška legenda... nebitnosti
eno djokovic dere alkaraza
1:0 f*ck off
E moj Medvedeve,tek sad si skontao??
On je iznenađen i uvređen. 😭
Obozavao sam Noleta do momenta kokarda-rakije. I da osvoji 280 grandslemova...
Jok nego će se odreći svog etnosa, svojih predaka i identiteta da bi se vama dopao. Pa ne ide to tako kod nas Srba druže moj.
Legendarni???
Đokovićevi su velika ciganija,kako reće Dodik.
Hebi ga Ukrajinski dobrovoljci su ucestvovali u agresiji na BiH a ovi im vako vracaju...
E svašta čuj medvedev a on neki veliki ukrainac. Sve su to rusi konveriti. Šta uradi komunistučki režim, etničkim inženjerinogom, a kasnije i rusofobnom politikom i propagandom napraviše od rusa ukraince. Ništa čudno kad su su mogli od svih nacija sveta da naprave i američku naciju.Družim s jednom ukrainkom, znam i neke ruse, nikakv razlika izmedju njih, isti jezik mentalit kuhinja gledaju iste filmove slušaju istu muziku. Jedino su ovi iz zapadne ukrane drugačiji a njih malo ima