Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio dobar igrac i insan kao sto se i vidi
Dobri momak i gradsko dijete s Firula..Vidi se kultura na svakom gestu, nacinu oblacenja.
svaka cast momku. kapa do poda. nista ljepse mu se nije moglo desiti - biti TOP 10 igrac u svijetu, znati osobno Federera, Djokovica i Nadala i onda kompletno promijeniti zivot i opet u novom zivotu dokazati da si isto uspjesan. tesko nekome zavidim, ali Ancicu DA.
Pravi mentalitet sportasa. Nije uspio u sportu zbog zdravlja, ali se nije zakacio na sisu drzave nego je ponovio isti uspjeh samo na drugom terenu. Ogroman respect za ovakve ljude, gdje god se nalazili i sta god radili
infobip meni nudio platu na rate i topli u kuponima...
Respect. Prije svega doci do Wall street-a iz Amerike a kamo li iz Hrvatske je veliki uspijeh!
Dokaz da nisu svi sportasi tupani...
Završio sam faks u Sarajevu, sada radim Masters vani, bh obrazovanje je jedna velika nula, studentima su primjer lopovi a ne ovakvi ljudi, Zato BiH propada i to nešto sitnih parica okreću pijacari. Moj savjet sami bježite vani, i nikad se ne vraćajte
UkaoUstasha, manjina da ne mislis na Bosnjake, starosjedioce ove nam lijepe BiH.
Ukaoustasha, uu bas si mi nacitan..znam da vam je tesko prihvatiti da morate sa nama razgovarati, navikli na sefovanje, al sta ces..pocelo je ponovno uzdizanje bosnjacke nacije i bosanske drzave.
Dobar čovjek i bio vrhunski sportaš. Kako kažu Latini - čudni su putevi Gospodnji. Samo naprijed i sve najbolje.
Sta je tacno on doprinio osim sto je naveo neki fond da jeftino kupi vec etabliranu it firmu.
@ fast boy Idi trazi od mame 1 KM za kaficu i kladionicu pa ti doprinesi...
Odličan i poučan tekst da ih je bar više